Arama sonuçları: *

1. EXODIA

Yardım VC220 g3u PKTS sorununu nasıl çözebilirim?

Selamun aleyküm arkadaşlar. Alt komşumda TT'nin VC220 g3u cihazı var. Sürekli bağlantı ve hız sorunu oluyor. Müşteri hizmetleri bir sorun olmadığını söylüyor fakat download pkts aşırı yüksek bir değerde. Bu yüzden sürekli modem kapatılıp yeniden açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
  2. EXODIA

Yardım Mesh sistem bağlantı kopması

Zyxel Multy M1 mesh sisteme sahibim. Birkaç aydır kullanıyorum ama sürekli internetten kopma sorunu yaşıyorum. Wifiden atıyor ve tekrar bağlanıyor,bu durum yaklaşık 10 kez oluyor sonra düzene biniyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
  3. EXODIA

Yardım Altyapı güncellemesi ne zaman biter?

Sonunda mahallemizde yeni saha erişim kabinlerine taşınmaya başladık. Adsl’den Vdsl’ye geçtim 50/15 paketteyim. Sms olarak geçiş işleminin tamamlandığı yazıyor ama modemimdeki ışık kırmızı yanıyor. Modemi resetleyip vdsl olan bölüme kullanıcı adı ve şifreyi girdiğim halde internete...
  4. EXODIA

Yardım Kopan Dsl Kablosunu Bağlayabilir miyim?

Ağır hasarlı bir binanın yıkımı yapılırken telefon hattı kablosu yerinden kaldırılmadığı için koptu. Bu yüzden sokaktaki 12 hane internete erişemez hale geldi. Türk Telekom’a arıza kaydı bıraktığımız halde 1 aydır kimse gelmedi. Müdürlüğe gidip şikayette ile bulundum ama nafile.Şimdi aradığımda...
Geri