Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Yardım İnternet sağlayıcı bozulmadan sonra hız düşüşü

arkadaşlar merhaba geçen gün internette bir sıkıntı olmuş galiba türknetle alakalı çünkü etrafımdaki türknet olmadığını tahmin ettiğim ağlar internet sağlıyordu neyse o gün bir şekilde halletmişler fakat dün ve bugün internet hızı aşırı düştü normalde 70/10 hız veren internet 10/1 veya 1...
  2. Ahmet Sevinç

internet 5dk da bir gidip geliyor

arkadaşlar merhaba huawei stok modem kullanıyoruz eski ama saçma ***** atıyor ve oturum açmamı istiyor aç kapa yapıyorum düzeliyor ama 2dk sonra gene gidiyor ve artık bıktım 2 gündür böyle ne yapayım sizce ömrü doldu mu? reset atmadım bu arada
  3. Ahmet Sevinç

sürekli "ağda oturum açın" hatası alıyorum

arkadaşlar merhaba türkcell stok modem kullanıyoruz bugün 2 defa oldu normalde ayda 1 oluyor bu hatayı aldığım zaman huaweinin sitesine gönderiyor oturum açın falan diyor tabii ki açmıyorum . Anca modemi aç kapa yapınca düzeliyor çözümü nedir
  4. Ahmet Sevinç

İnternet sürekli gidip geliyor

Arkadaşlar merhaba elimizde stok modem var huawei malı oturum açmadım dün iyiydi ama bugün pc de bayağı sorun çıkartıyor ancak girip çııkarak düzeliyor ondada 2 dakikadan uzun süre internet alamadan aynı olayı yaşıyorum (wifi simgesi var ama her şey uyarı veriyor) ne yapmam lazım en son...
Top Bottom