Arama sonuçları: *

1. tamtam

Ethernet kablosu önerisi

Modemden bilgisayarıma bağlanacak, ucuz ve kaliteli bir Ethernet kablosu önerisi var mıdır? Boy: 3M taşınacak hız: 100Mbps'in epey altında.
  2. tamtam

Yardım Video paylaşma sitelerini VPN'siz nasıl görüntülerim?

Bildiğiniz gibi Reddit'te insanlar çeşitli sitelere video, GIF vs yükleyip linki postlarında paylaşıyorlar, bizde linke tıklayıp içeriği görüntüleyebiliyoruz. Imgur normal şekilde açılıyor ancak mesela redgifs VPN olmadan açılmıyor. Bu açılmayan video barındırıcılarına VPN'siz nasıl erişirim...
  3. tamtam

Netspeed akşamları hız düşüyor, sizdede böylemi?

İstanbul'dayım. Birkaç gün önceki aşırı rüzgarlı havaları hatırlıyorsunuzdur. O günlerin birinde hız testi yaptım ve fark ettim ki akşamları hızım yarıya falan düşüyor, ping ve jitterim artıyor. Müşteri hizmetleri 35'e hız sabitleme yaptı ve tabii ki bir şey değişmedi. 21.00-00.00 arası Online...
  4. tamtam

İnternet hızım neden arttı

35Mbps internetim var. 1 haftadır download hızı 40 oldu. SNR'ım 16-16.5 arasında sabitlendi. Önceden 17-18 arasındaydı. Bu niye olur? Sağlayıcıya henüz sormadım çünkü zamanında çok işime yaramadılar, olmadı son çare olarak sorarım.
  5. tamtam

Bina içi tesisatında sorun mu var?

Uzun bir süredir oynadığım Online oyunda (Rocket League) görünmeyen loss sorunu yaşıyorum. O zaman oyunun yapımcısına mail attım benden birkaç tracert testi vs. istedi ve sorunun ISS tarafında olduğunu bildirdi. Sağlayıcının sitesinde arıza kaydı açıp durumu ilettim psyonix in benden istediği...
Top Bottom