Arama sonuçları: *

1. I

Yardım modem ışıklarının sönmesi hakkında yardım

beyler günde ortalama 1 veya 2 kere modemimdeki ışıklar sönüp tekrar geliyor. sorunu çözemedim. sanki kapatıp açmışım gibi oluyor. ışıklar sönüyor geri geliyor kendi kendine günde 1 2 kere filan internette araştırdım modem adaptörü olabilir dendi. bu sorun vardı eski modemi değişip vestel modem...
  2. I

Yardım İnternetim kopuyor yardım

internetim wifide kopma yok ama kablolu bağlantıda kopma oluyor. modemi kapatıp açmadanda her türlü kabloyu şöküp takınca düzelmiyor. bina yeni 6 yıllık daha. modemde internet var ama kendi odamda ki bilgisayarda kablolu bağlantıda problem oluyor. bu problemi hangi kabloda veya neyden kaynaklı...
  3. I

Yardım internetim kopuyor yardım

beyler her gün değil ama 2 3 günde bir internetim kopuyor ama modemde var wifi de var kablolu bağlantıda kopuyor. kaploları çıkarıp çıkıyorum gelmiyor bi kaç şeyler denedim gelmiyor sadece modemi kapatıp açınca düzeliyor başka türlü düzelmiyor 1671966447 önceden de oluyordu bu sürekli günde 3 4...
  4. I

Adobe flash player yerine ne kullanabilirim ?

Adobe flash player kalkmis ve guvenilir yerlerden indirdigimdede kurulmuyor. Kalktigi icin. Crome da ders notlarini acamiyorum adobe nin yerine ne kullana bilirim ?
Top Bottom