Arama sonuçları: *

1. Samet Schwarz

ethernet bağlasam bu sorun çözülür mü?

şuanda modem uzakta diye odama router alıp köprüleme yapıp routere ethernet kablosu takıp bilgisayara bağladım valve sunucusunda pingim bu şekilde sadece valvede değil heryerde anlık yükselme oluyor acaba direkt modemden ethernet kablosu çeksem bu sorun düzelir mi? 1674638045 abi up
  2. Samet Schwarz

Yardım Bunun sebebi nedir??

3 yıldır bu binaya taşınmışız ethernetle bağlandığım halde ping artışını çözemedim ayrıca evde ışıklar açılınca ya da prizlere bir şey takılınca monitörüm 3 saniyeliğine gidip geliyor elektrik hattında topraklanma falan diyorlar doğru mu? ve doğruysa bu pingime etki eder mi cidden cok sıkıldım artık.
  3. Samet Schwarz

Uydudan internet ping sorunu!!!

arkadaşlar binada altyapı yok türktelekom interneti çekemiyoruz altyapıya başvurduk takmıyolar bile bizde urfawifi adlı bi markadan internet aldık çatıya kurdukları cihazla paylasım noktasından internet alıp bizim modeme veriyor ama çok pingim var herşeyde sadece oyunlarda değil sesli aramalarda...
  4. Samet Schwarz

BU REKLAMLARDAN NASIL KURTULACAM !?

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır googlede bişey aratınca karşıma çıkan reklamlardan artık çok sıkıldım. Chrome, Opera, Edge, Firefox gibi tarayıcıları da denedim aynı sonuç Örneğin obsyi indirmek istiyorum ilk başta resmi obs sitesi çıkması lazım ama çıkmıyor Sadece obs değil neyi aratsam ona göre...
Geri