Arama sonuçları: *

1. N

Steam İnternet Hızı Sorunu

İyi forumlar dostlar Türknet fiber 1gigabit internet kullanıyorum speed testte 960mbps e kadar çıkan internetim steamde 6-5mbps de geziniyor sorunun kaynağı ne olabilir her zaman böyleydi arkada da hiçbir uygulama açık değil. 1704899100 başka bir hesapla güncelleyince sonuçlar böyle
  2. N

Yardım 1000 MBPS İNTERNET YAN ODADA ÇEKMİYOR

Evet Türknet Gigafiber kullanıyorum. Masaüstünde tertemiz 900mbps down 950mbps up alıyorum ancak evde internet hiçbir şekilde çekmiyor. Modem koridorda ev dubleks ve alt kata da çekmesi lazım. Alt katı geçtim yan odaya çekmesi lazım. Bazen yan oda da çekiyor ama 2 yan odada hiç çekmiyor...
  3. N

Neden 1000mbps kullanamıyorum?

Speed testte 900mbps download 930mbps upload alıyorum fakat bir oyunu, uygulamayı 8-20 mb/s arası indirmeye başladı. Türknet gigafiber kullanıyorum. Geçen günlerde oyunları 93mb/s indirdiğimi gördüm şu an 16mb/s. Bunun nedeni nedir? 1629207220 Modem arayüzünde böyle gözküyor
  4. N

Çözüldü✓ Türknet 100mbps Paketten 52Mbps veriyor

Eve yeni girdim, internet 2 gün önce ev boyanırken bağlanmıştı. Sadece geldim modemi ve diğer sağlayıcıyı prize taktım Wifi a bağlanıp hemen speedtest üzerinden hız testi yaptım sonuçlar aşağıda. Ev vdsl 2 destekliyor, modemde ZYXL-5221 Neden Download ve Upload düşük? Modem arayüzünden yapmam...
  5. N

30mbps alıyorum fakat kullandığım 1 mbps gibi

Değerler yukarıda fakat her şey çok yavaş çalışıyor. Yeni pc aldım siteye girmiyor (int yüzünden) İnstagram, Youtube, Twitter bunlar telefonda açılmıyor bile. Ama oyunlarda hiçbir sorun yok 5 10 ms arası akıyor oyunlar. Arada pocket lost gibi bir şey giriyor o kadar. Sorun son 1 yıldır böyle...
Top Bottom