Arama sonuçları: *

1. imemircan

Yardım Internetim'de olan upload sorunu

Selamlar, uzun bir zamandır 2 ay falan oldu galiba. Internetim'de upload sorunu var. 35mbps VDSL paket kullanıyorum ve normalde upload'ım en fazla 6mbps olması lazım. Fakat şöyle bir durum var. Hız testi yaptığım zaman upload'ım 5.5mbps oluyor (olması gerektiği gibi) ama birden 2.5 a düşüyor 3.5...
  2. imemircan

Modem değerlerim normal mi ?

Selamlar, son 3-4 gündür upload hız düşüklüğü yaşıyorum ve turkcell'in söylediğine göre binada vs. sorun yokmuş. Bende de modem arayüzüne gireyim dedim ve bunu gördüm. Ben hiç -2'lik değer gördüğümü hatırlamıyorum ama yine de size danışayım dedim.
  3. imemircan

Yardım İnternet bağlantım stabil değil ve kopup duruyor

Selamlar, başlıkta görmüş olduğunuz gibi böyle bir sorunum var. Modemin arayüzüne baktığım zaman ip spoofing attack yazdığını gördüm modemi resledim ve cmd'den ip resetledim. Fakat bir şey değişmedi. Çözümü nedir sizce ?
  4. imemircan

Yardım Internet download hızım düşüp kilitlendi

Selamlar, Turkcell'deydik 12mbps ADSL'deydik ve VDSL 24mbps'e geçiş başvurusunu yaptık cumartesi günü. 10 gün içerisinde geçiş sağlanacak dedi arada bir kopmalar olur dedi. Fakat baktık dün yani pazartesi günü VDSL bağlanmış. 24mbps'lük paketten 20mbps alıyordum ve upload'ım 3 e kadarken 3.80...
  5. imemircan

Çözüldü✓ Yediğin ping sorununun çözümü :D

Selamlar, önceden 2 3 tane konu açmıştım bu sorun ile ilgili çözümü ise çok basitmiş :). Siz siz olun modemi dondurucu, buzdolabı, mikrodalga gibi beyaz eşyalardan uzak tutun.
  6. imemircan

Yardım Durmayan ping yükselmesi

Selamlar, buna benzer bir konu açmıştım. Birkaç test sonrası sorunun hala devam ettiğini görünce tekrar konu açmayı düşündüm. Şimdi interneti kimse kullanmasa bile drop yiyorum bazen bu drop'lar sabit ping gibi devam ediyor. ping'im az olsa da, mesela 20 iken 40 a çıkıp 30 a düşüp tekrar 50 ye...
  7. imemircan

Yardım Çözülmeyen ping sorunum

Arkadaşlar selam, 1 aydır yaşadığım ping sorununu size anlatıcam. İlk olarak bu sorun git gide arttı. Bilgisayarı ilk aldığımda her şey çok güzeldi fakat zaman geçtikçe git gide droplar yiyordum. İlk başta valorant'ta, sonra cs:go şimdi de genel oyunlar + discord vs. Bir çok çözüm denedim...
  8. imemircan

Yardım İnternet ping sorunu

Selamlar, bu sorunu 1 aydır yaşıyorum ve hala çözüm bulamadım. LAN olarak bağladığım bilgisayarda hep ping yiyorum. Yani genel pingim iyi fakat çok drop oluyor. Bu konuyu superonline müşteri hizmetleri ile de konuştum fakat kendileri hep bir sorun olmadığını belirtti. Anakart'ın BIOS'u güncel...
  9. imemircan

Yardım Chrome'daki üç nokta sorunu.

Selam, Chrome'u açtığım zaman sağ üst köşede olan üst üste 3 küçük noktaya bastığım zaman yarısı yok. Sizce sebebi nedir ? Tarayıcıyı kaldırdım indirdim sıfırladım olmadı.
  10. imemircan

Yardım Google Chrome'daki 3 küçük nokta sıkıntısı.

Selam, Chrome'u açtığım zaman sağ üst köşede olan üst üste 3 küçük noktaya bastığım zaman yarısı yok. Sizce sebebi nedir ? Tarayıcıyı kaldırdım indirdim sıfırladım olmadı.
  11. imemircan

Öneri Tarayıcılar indirme hızı düşmesi ?

İnternetim gayet vermesi gereken hızları veriyor hatta konsolumda denedim sonuçlar doğru ama tarayıcıdan indirmek istediğimde hız 30kb'ı geçmiyor. Google chrome denedim opera, opera gx, mozilla olmuyor sizce sorun nedir ? Pc'den olduğunu düşünmüyorum çünkü steam'den doğru düzgün indiriyor. Sizce ?
Geri