Arama sonuçları: *

1. phxey41

Ps4 internete bağlanmıyor

Turkcell vdsl kullanıyorduk gecen gun turkcell fiber gectik ve modem degisti Ardindan ps4 e internete girmeyi deniyorum fakat bağlanamiyorum internete tikliyorum sifreyi dogru yaziyorum biraz bekletiyo proxy kullanılsın mi diyor hayiri seçiyorum yine biraz bekletiyor ve asagidaki sorunu veriyor...
  2. phxey41

Ping Olmamasına Rağmen Valorant Sürekli Kasıyor

ping değerim genel olarak 12-20 arası gidiyorken oyun ( valorant ) beni sürekli geri atıyor silah değiştiriyorum geç değiştiriyor ne yapmam lazım
  3. phxey41

Modemime uygun nasıl bir adaptör almalıyım

Iyi günler , forumlar Turktelekomun aşağıdaki modeminden elimde var modem kendine reset attığından dolayı adaptör değişmem tavsiye edildi. Nasıl bir adaptör almalıyım kac walt vb. Asasıya önceki adaptörü bıraktım
  4. phxey41

Sürekli internetim kopuyor

Türktelekom 50mpbs internet kullanıyorum Eve taşınali 1.5 sene oldu ( ananemlerin evi ) Ve tasindigimizdan beri internete 2kisi girince instagram youtube vb internet gidiyor musteri hizmetlerini 100den fazla aramışımdır hepsi farklı bisey soyluyor Modem kaynakli olduğunu dusunmuyorum eski evde...
  5. phxey41

İnternet kopma ve ping sorunu

24mbps hız alıyoruz Ama İnternet 3kisi girince kendini kapıyor veya kapamassa ping çıkıyor tek kişi olunca yapmıyor İnternet getiren kablo kopmuştu birleştirdik bence bundan sizce
Top Bottom