Arama sonuçları: *

1. YiğitY.

Beyler kafayı yicem bu olayın çözümü yokmu

Oyun içinde ms grafiği bu şekil oynaşıyo pc denmi kaynaklı, ağdanmı bi çözümü yokmu kafayı yicem vallahi bide adam görünce oluyor iyice çılıdrmalık 1711737409 Ipv6 yı kapatmanın biraz yardımcı olacağını duydum ne kadar doğrudur
  2. YiğitY.

Bufferbloat notumu B den yukarı çıkarmama yardımcı olurmusunuz

https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=60d4cbc3-2093-4f30-8d40-e3b587b1bc05 sonucum burda ne yapmam gerektiği konusunda bilgili arkadaşlar varmı Birde bu durum bufferbloat kaynaklı olabilirmi
  3. YiğitY.

Pingim 2 gündür normalden yüksek (Türknet)

Türknet 100mbps paket kullanıyorum 2 gündür normalde 22ms alıyorken 45-47 ms alıyorum sıkıntı oyun sunucularında olsa tek ben yaşamam bu pingi Normalde aldığım ping 2 gündür anlık speedtest sonuçları
  4. YiğitY.

İnterneti Google hariç başka yerde kullanamıyorum

Googleye girip video iziliyorum 1080p de rahatça izliyorum indirme hızlarıda gayet iyi fakat Steam çevrimdışı başlıyor discord uptade failed veriyor LOL bağlantı hatası veriyor çoğu online oyun bağlantı hatası veriyor ama google çok rahat dolaşıyorum
  5. YiğitY.

İnternet Bufferbloat sorunu ?

Bugün yeni sistemim geldi kabloyla intenret bağladım indirme hızları gayet iyi fakat sitelere fln çok yavaş sanırım sorun" Bufferbloat" diye geçiyor çözüm için yardımcı olacak varmı Modem= TP-link Archer C5v BU sitedeki test başlamıyor bile
  6. YiğitY.

Yardımcı olacak kimse yokmu ? modem darboğaz

arkadaşlar indirme hızık gayet iyi ama sitelere giriyoken çok sorun oluyor çook yavaş 1659532109 yardımcı olacak yokmu ?
  7. YiğitY.

Bufferbloat sonuçları yardım

Bufferbloat sonuçlarımı atsam yardımcı olabilirmisiniz ?
  8. YiğitY.

modem darboğaz sorunu

Arkadaşlar indirme hızım yüksek 100mbs upload 7 bi ara forumda bi konu vardı bi siteden ss atıyoduk bi arkadaş Qqsl ayarlarımı ne yaptırıyodu indirme hızım iyi fakat çok pingli yardımcı olabilicek varmı
Geri