Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Turknet'e ulaşamıyoruz

Kuzenimin Salı gününden beri interneti kesik. 18 olduğundan interneti kendi üzerine aldı TurkNet'e geçti ilk başta okeydi 28mbps fln veriyordu 35lik pakette pingi yoktu. Sonradan pingi çıkmaya başladı sinir krizi vs arıyordu düzeliyordu fln. Son günlerde 3-4 tane numara aradık tel no ile giriş...
  2. OdinSonThoR

2 günde kablo yenilediler alt yapı hız artar mı ?

Dostlar sorum şey 2 gündür internet yoktu öğle 2-3 gibi geldi canım sıkıldığı için millenicom dan alt yapı sorgulattım eskiden 35-37 miydi neydi ? Şuanda 81 olarak gözüküyor yani ne oldu eğer olursa direk para ödeyip taahüt kapatıp başka bir iss ye geçeceğim
  3. OdinSonThoR

2 gündür internetim yok :(

Bugün internetsiz 2.günüm mutsuzum dün sabah vodafone ile konuşmuştuk onlarda gece 5 gibi açılır dediler Hocalarla ediyoruz yok 2 kere derse girmekle olmuyor keyfi yapıyorum sanıyorlar Dün babam işe giderken görmüş mahalledeki o internet kutusu gibi bir var ya onun başındalar mış bütün...
  4. OdinSonThoR

Alabileceğim maks. uploadı nerden öğrenebilirim

Başlıkta yazdığı gibi nereden öğrenebilirim çünkü yavaşlıktan sıkıldım aldığım internet yazıyor modemdeki de yazıyor download tutmuyor maksimum alabileceğim uploadıda öğrenmek istiyorum
  5. OdinSonThoR

Modeme reset attım bundan sonra ne yapmam gerek ?

Modeme reset attım ne yapmam gerek lütfen hızlı cevap alırsam iyi olur mobil verideyim oturum açmam gerek diyor ne yapıcam 1600783824 inşallah cevap gelir
  6. OdinSonThoR

Hız yavaşladığı sorunu için kime başvuracağım

Benim derdimi bilenler bilir bilmeyenlerem kısa özet vodafone 14 dow 0.65 up almam gereken yerde 1 dow 0.20 up alıyorum eskiden 0.02 up özet bitti :) 10 gündür tatildeyim eve geldim girdim 10 dow 0.70 up helal olsun dedim meğersem mobil verimi ölçüyormuş kime başvuracağım sözleşme iptal...
  7. OdinSonThoR

İnternet hızım çok düştü kime ulaşmam gerek

Herkes diyor yok benim 21 dow 21 up arkadaşlar benim 1 dow 0.02 uploadım var ben vodafone arayıp yeteri kadar diyeceğimi dedim tahaaüt 2k fln ediyor ne yapmam lazım foruma girene kadar kurban bayramı gelicek
  8. OdinSonThoR

Vodafone paketin yarısını bile vermiyor

Arkadaşlar ben kime başvurcam 14 dow 0.5 up almam gereken yerde 4 dow 0.2 up alıyorum ben sıkıldım ben bazı oyunları geforce now dan oynuyorum onu bile oynamıyorum ben o zaman aldığım internetin parasını vermek istiyorum valla kavga çıkartmak istiyorum zaten sözleşme yaptılar ben millenicoma...
  9. OdinSonThoR

Telefonum Wifi bağlanmıyor

telefonum wifi ağına bağlanmıyor internet yok diyor geçen aydan beri mobil veri kullanıyorum laptopdan evin wifiyını yeni ağ gibi paylaşamaz mıyım
  10. OdinSonThoR

Modem arayüzüne girerken şifre hata veriyor

Modemim ZyXEL P1302 T10D v3 şifresini bilmiyorum internette 1234 yazıyor giriyorum kullanıcı adı fln siliniyor nasıl gircem evdekilerin internet hızını az kısıtlıyacağım başka yöntem var mı
  11. OdinSonThoR

İnternet yok gibi

Arkadaşlar oyun oynarken bizimkiler fazla ping yapıyor diye selfishnet adlı uygulamayı kullandım onları sınırladım bana hayli hayli yer kalıyor şuan ama pcmi ve telimi kısıtlamadım ama telimde dow 1 up 0 pcde dow 5 up 0.2 normal değerler 12-0.5 olması gerekir ama telide speedteste 5 dkdir...
  12. OdinSonThoR

Pingi sabitlene bilir mi

fpsimi sabitledim ama bir yumrukta ping atıyor normalde 30 70 arası pingim olur bunu 60 a fln sabitleyebilir miyim bi anda düşüp çıkınca biraz takılıyorumda
  13. OdinSonThoR

Ping nasıl azaltılır

Oyun oynarken evdekilerin pingi takmadan hunharca tv den telefonlarından tablet ten fln video izlemesi pingimi arttırıyor ve rage geçirip duvar yumrukluyorum duvar baya kötü oldu bi alet var mı şu duvarın acısını dindirebilecek
  14. OdinSonThoR

Yardım yeni internete geçicem öneri acil tahütüm bitti

arkadaşlar tahütüm geçen ay bitti yeni internete geçmem gerek 10-16 arası download 2 ye kadar upload olan iyi tarifeler var mı önceden 0.400 download 9-14 upload alıyordum iyi olan ping değeri olarak sıkıntı çıkarmayacak bir internet lazım vodafonedan alıyordum ve modemim 2 yıllık yani sağlam...
  15. OdinSonThoR

Öneri İnternet önerisi

Arkadaşlar maksimum 75 tl ye sınırsız iyi bir ev interneti var mı türknet 35 megabit download 4 mb upload verebilir miş istanbul üsküdarda oturuyorum acil önerseniz
  16. OdinSonThoR

Öneri İnternet fiyat artışı

Yaklaık 1 hafta önce eve samsung 497100ru model akıllı televizyonu aldık ve 2 gün önce babam internet faturasını öderken fiyat artışını fark etmiş 50 liralık fatura 75 lira olmuş ben anlamadım ev interneti sınırsızdı 7-17 mb arası download 0.5-1.6 mb uploadı vardı
  17. OdinSonThoR

Yardım Pingim Çok Yükseliyor Yardım Lütfen

kuzenimin internetine kimse bağlı değil 8 mb downloadı var ama 1000 pinge çıkıyor 500 ping fln oluyor modemide orta iyi tüktelekomda modeminiz bozuk diyor tabi müşteri temsilcisine ulaşamıyor
Top Bottom