Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Turknet ekipleri gelmedi

Dostlar yaklaşık 7-8 gün önce tuknete yolladığım belgeler onaylandı ve aktivasyona başladılar 1gun sonra da aradılar güya turktelekom ekipleri gelmiş adres kapaliymis ve evde yokmuşum bende evdeydim adreste kapalı değildi. Aradan kayıt vs de olusturdu müşteri hizmetleri 7-8 gün geçmesine rağmen...
  2. Y

Cat 3 telefon prizi bağlantısı nasıl yapılır

Evde bulunan telefon prizinin kabloları bağlı değil 5 adet kablo var priz türü Cat 3 bu kabloların hangileri nerye baglanilmali alttaki fotoğrafta Cat 3 prizin bağlantı yerleri var sokette de 8 kanal var ama 4 tanesinde kablo çakmak için bıçak var elektrikten anlayan arkadaşlar lütfen yardımcı...
  3. Y

Telefon kablosu bağlantısı

Evde bulunan telefon prizinin kabloları bağlı değil. 5 adet kablo var priz türü Cat 3 bu kabloların hangileri nerye baglanilmali Cat 3 prizin bağlantı yerleri var elektrikten anlayan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmi evime internet baglaticam ekipler de ev içi tesisata dokunmuyomus heralde...
  4. Y

İnternetim VDSL olacagina adsl olarak gösteriliyor

Dostlar evime internet bağlatmak icin bugün turknet e başvurdum turknetin mobil uygulamasından bilgilerimi girerek giriş yaptım fakat sol üstten açılan panelde telefon numaramin sonunda adsl yaziyodu ama ben altyapim desteklediği için başvururken VDSL i seçmiştim VDSL olacagina adsl yazmakta ben...
Geri