Arama sonuçları: *

1. Che_

Yardım Upload Hızım Çok Düşük

Birkaç gündür GeForce NOW oynarken sürekli pingim yükseliyordu rahatsız ediyordu evdeki herkesi diğer internete geçirdim. Modemi kapat aç, reset yaptım düzelmedi. Telefonda ve diğer cihazlards normal 75-80mbps download 13-14mbps upload alıyorum ama GFN kullandığım bilgisayarda 4mbps en fazla...
  2. Che_

Öneri Ethernet Kablosu Önerisi

CAT6, CAT7 vs bunların ne farkı var bilmiyorum. 15-20m uzunluğunda kaliteli bir ethernet kablosu istiyorum. Piyasa bilmediğim için bütçe de belirsiz
  3. Che_

Çözüldü✓ (ACİL) Türk Telekom İnternet Yok

Akşamdan beri internet çok yavaştı. 1 saat önce modeme reset attım hâlâ internet yok. DSL turuncu yanıp sönüyor bi süre sonra kapanıp tekrar yanıp sönüyor. Power yeşil. WLAN yeşil yanıp sönüyor. INTERNET renksiz. Acil düzelmesi lazım online ders var. Müşteri hizmetlerini aradım bağlantıda sorun...
  4. Che_

Çözüldü✓ Türk Telekom İnternet Yok

Adres değişikliğinden dolayı maalesef Fiber'den VDSL geçtik. 1-2saattir internet yok. "Cihaz bağlandıldı. İnternet bağlantısı yok." yazıyor. Modeme reset attım Güç kablosunu çıkarıp taktım Aç-kapa düğmesini yaptım DSL kablosunu çıkarıp taktım hiç internet yok hâlâ. DSL: Turuncu WLAN: Yeşil...
  5. Che_

Yardım Zyxel Modem Arayüz Ayarları

Aynı yerde bilgisayardan test yapıyorum 40mbps görmüyor telefonda 65 civarı alıyorum. Hem hız sınırı hem de öncelik nasıl yaparım?
Geri