Arama sonuçları: *

1. FurkanBrkz

PC Wifisi Yavaş (Download)

Merhabalar Asus TUF B650 Plus Wifi anakatt kullanıyorum. 2 hafta öncesine kadar interneti sorunsuz kullanıyordum ama ondan sonra internet bir anda yavaşlamaya başladı. Upload ve Pingde sorun yok ama Download 100 mbps vermesi gerekirken 20-30 bazen 0a iniyor. Bu durumu TUF B550 Wifide de yaşadım...
  2. FurkanBrkz

Başka Prize Kablo çektirmek ne kadar tutar 2024.

Merhabalar. Bizim evin modemi salonda odan salona bir hayli uzak. Modemi odama almak istiyorum. Odamdaki prize kablo çekip digerini iptal ettirme planım var. Ev zeminin bir üst katında. ELektrikçi ne kadar para ister?
  3. FurkanBrkz

Wifi hızındaki rahatsız edici yavaşlama.

Netspeed kullanıyorum. Çarşamba gününe kadar gayet akıcı şekilde kullanırken ondan sonra download hızında çakılmalar almaya başladım. Garip şekilde upload ve pingde sıkıntı olmadı. Bu sorunları kablolu olarak test yaptığımda bir problem olmadı. ISS moden arayüzünden kanal ayarları ile oyna dedi...
  4. FurkanBrkz

İnternet Bağlantısının Kopması

Merhabalar. Millenicomdan Netspeede geçen Salı günü geçiş yaptım. Vaadedilen hızı gayet güzel veriyor fakat gunde 3-4 defa kopma yaşıyorum. Modemi kapatıp açılınca düzeliyor. Bubsorun ISSden mi kaynaklı, modemden mi yoksa hattan mı kaynaklı (Önceden bu sorun yoktu birde modem 2 hqfta önce yeniledim.
  5. FurkanBrkz

Milenicom Hizmet Numarası

Arkadaşlar Milenicom hizmet numarasını bulmaya çalıştım. Nasıl bulabiliriz?
Top Bottom