Arama sonuçları: *

1. rucukutu

Turknet Gigafiber ile Keenetic Hero DSL birlikte kullanılır mı?

Arkadaşlar bugün Turknet Gigafiber bağlattım. 2 tane kutu koydular. 1 tanesi binadan gelen fiber kabloyu ethernete çeviriyor. Diğeri normal Zyxel Modem. Ben evimde DSL2 olarak Keenetic Hero Dsl kullanıyorum. Modeme ve arayüzüne hakimim. Kendi kişisel ayarlarımda var. Şimdi Turknetin verdiği...
  2. rucukutu

Keenetic ve Millenicom VDSL profil ayarları bilen yardımcı olabilir mi ?

Bu ayarları millenicom kullanıcıları nasıl yapıyor şu anda çoğu siteye bağlanmıyor. DNS leri de aşağıdaki gibi yaptım ama . Türknette bir sorun yoktu.
  3. rucukutu

Keenetic Hero Dsl deki Mavi port ne işe yarar?

Keenetic hero dsl aldım fakat arkadaki mavi portun ne işe yaradığını anlayamadım. Oraya etherneti takınca internet alamıyorum yandaki diğer 4 girişten alabiliyorum.
  4. rucukutu

Öneri Düzgün bir modem tavsiyesi

Şu anda kullanmakta olduğum Turknet 75 mbit DSL bağlantıt Vdsl2 diye geçiyor sanırım. Düzgün bir modem tavsiyesi istiyorum ileriye dönük olabilir. Bütçem 1000 lira civarı Şimdiden teşekkür ederim
  5. rucukutu

Yeni bir modem almak istiyorum öneri lazım

Mevcut durumda Turknet dsl 2 kullanıyorum . Önerebileceğiniz bir modem var mı? Max bütçe 500 Tl. Fiber destekli olursa iyi olur çok anlamıyorum modem işinden. Mevcut modem Airties Air 5650 . Alacağım modemin daha iyi olması lazım tabikide
Geri