Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Yardım Keenetic modemi göndermeli miyim?

Bir haftadır müşteri hizmetleriyle modemin çok geç internete bağlanma problemini çözmeye çalıştık ama ne yaptıysak olmadı. Aldığımdan beri bu sorunu yaşıyordum. Benden modemi kargo ile göndermemi istediler. Modemi o şekilde göndereceğim için içime pek sinmedi başka modem ile karışıp farklı bir...
  2. Peganeo

Yardım Keenetic Omni DSL kopma ve bağlantı kuramama problemi

Modemi alalı 4 ay oldu bu süre içerisinde internete geç bağlanma problemim vardı kopma olmuyordu. Son zamanlarda sık sık kopma ve hiç bağlanmamaya başladı (turuncu ışık yanıp sönüyor ve bağlansa da saatleri alıyor) Millenicom kullandığım için ilk önce oraya başvurdum sorun büyük ihtimal...
  3. Peganeo

Yardım Keenetic Omni DSL arayüzüze giriş yapamıyorum

Böyle bir hata alıyorum aç kapat yapınca düzeliyor sonra tekrar başlıyor biraz baktım bir şey bulamadım. Sizce neden oluyor böyle? Eskide değil bir hafta önce aldım.
  4. Peganeo

300 TL bütçeli modem önerisi

Max 300 TL olacak 7-8 cihazı rahat kaldırabilecek bir modem arıyorum. Öneriniz var mı?
  5. Peganeo

Wifi Router ping düşürür mü?

Modemim çok eski wifi ile bağlantı kurmaktayım ve evde ortalama 5-6 cihaz bağlanıyor online oyun oynayamıyorum bu sebepten. Bazen ping 250 ye sabitleniyor internet hızım 3mbps sabitleniyor sonra tekrar yükseliyor bazen modem çöküyor(aç kapa yapıyorum internet kesiliyor gibi gösteriyor, format...
  6. Peganeo

Air 5650v2 alabileceğim maksimum hız nedir?

2014-2013'de TTNET interneti bağlatan kişilere modem hediye ediyordu o zamandan kalma bir modemimiz var Millenicom'a geçiş sağlıyoruz Superonline kullanıyorduk onun modemi gidecek elimde tek bu var. Millenicom yetkilisi bana VDSL destekli bir modeminiz var mı dedi evet var dedim modemin...
  7. Peganeo

İnternete bağlı birisinin hızını nasıl düşürebilirim

Evde çok kişi internete bağlı oyun oynarken 36 ping alıyorum fakat 1 pc bağlanınca 100 ping oluyor tüm hız oraya gidiyor. Yayın izleyebiliyor ama ben bilgisayarımda izleyemiyorum ve drop giriyor (İzlemediği zamanda aynı). QoS ayarı çok dandik sadece tüm herkese dağıtan interneti...
Top Bottom