Arama sonuçları: *

1. Onur Koç

Xiaomi mi wifi pro alınır mı?

https://www.trendyol.com/Xiaomi/Mi-Wifi-Pro-Sinyal-Yakinlastirici---Guclendirici-300-Mbps-p-3607033?boutiqueId=555788&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=product_free&link_contentid=3607033&link_userID=11201309&utm_campaign=3607033&utm_medium=product_free&utm_source=share&utm_term=11201309...
  2. Onur Koç

Modem,Access Point,Router farkları

Merhaba, iyi forumlar. Modem benim odamda kurulu ve bazı odalarda wi-fi sinyali çekmiyor haliyle internete girmek zorlaşıyor -normalde internetim güzel 35-3- bu wi-fi sinyalini kuvvetlendirmek mi denir köprülemek mi denir yani bu sorunumu engelleyecek dayanıklı kaliteli bir şey lazım bana access...
  3. Onur Koç

Router önerisi

Merhaba iyi forumlar modem benim odamda kurulu ve diğer odalarda wifi çekmiyor oturma odasına router kurmak istiyorum orada lan çıkışı da var kabloyla bağlanan router önerisi alabilir miyim? kablosuz da olur fakat performansının kabloluya göre daha düşük olacağını düşünüyorum
  4. Onur Koç

Rooter tavsiyesi

Merhabalar iyi forumlar bizim modemimiz benim odamda ve oturma odasında wifi çekmiyor fakat oturma odasında da lan kablosu için çıkış var lan kablosuyla çalışan bir rooter önerebilir misiniz bütçe 100-120 tl maksimum -çift modem fiber olduğu için sıkıntılı oluyormuş-
Geri