Arama sonuçları: *

1. İ

Yardım Türk telekom modem güncelleme

Arkadaşlar tplink vc220g3u Türk telekom modemi nasıl güncelleyebilirim TurkNet kullanıyorum Türk telekom altyapısında VDSL olarak Türk telekom kendisi otomatik güncellediği konusunda bilgiler mevcut fakat Türk telekom altyapısında TurkNet‘ten kullanırken de otomatik güncelleme geliyor mudur...
  2. İ

Yardım Zayxel ex3501-t0 çilesi hata bende mi

Allah aşkına şunun ne olduğunu bilen var mı hiçbir yerde modem router ne olduğu anlaşılır şekilde hiçbir bilgi yok ikinci el modem diye aldım yeni nesil 2025 üretim bir ağ ürünü Türk telekom altyapısı kullanıyorum TurkNet üzerinden 87 Mb’e kadar bu ürünü çalıştıramadım fiber bizim buralarda...
  3. İ

Yardım Türk telekom modem yardım

Arkadaşlar Zayxel ex3501-t0 modem ikinci el olarak aldım yeni nesil bir modem 2025 yılında üretilmiş Wi-Fi 6 destekli fakat VDSL internet kullanıyorum Turknet Türk telekom altyapısından bunu bir türlü çalıştıramadım WAN kablosu bağlı değil şeklinde uyarı veriyor araştırmalarıma göre VDSL‘i...
  4. İ

Yardım Keenetıc kn3610 ve kn3611 modem yardım

Arkadaşlar kn3610 modeli sanırım 2023 model bir arkadaş 3250 TL’ye sıfır almış hiç kullanmamış faturalı vesaire 2500 TL’ye satacak sıfırı 3500 TL görünüyor şu an en son çıkan ise kn3611 yanılmıyorsam 4500 TL civarlarında bir önceki çıkan kn3610 olanı 2500 TL’ye alırsan yeni çıkan arasında çok...
  5. İ

Yardım Türk telekom sitesinden modem almak

Arkadaşlar merhaba Türk telekom sitesinden modem almak istiyorum orada dört adet 1620 TL’lik Wi-Fi 6 modem mevcut TP link Zayxel ZTE ve Huawei bu dört modemin de fiyatı aynı 1620 TL hepsi de Wi-Fi 6 destekli bunlardan hangisini önerirsiniz tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...
  6. İ

Yardım Wi-Fi 6 modem yardım

Selamlar arkadaşlarTenda v15 wi fi 6 modem kullanan var mı diğer markalarda %70 daha pahalı ortalama Wi-Fi 6 olarak Tenda v15 2300 TL civarlarında TP link Archer vx1800v 3750 TL Keenetic 3611 4500 TL civarlarında her üçü de Wi-Fi 6 arada bu kadar fiyat farkları olduğundan dolayı kararsız kaldım...
  7. İ

Yardım VDSL fiber modem tavsiye

Arkadaşlar Wi-Fi 6 veya 7 destekli bir modem arıyorum router düşünmüyorum 87 Mb’e kadar destekleyen bir altyapıda TurkNet sağlayıcı tarafından internet kullanıyorum VDSL olarak mümkün olduğunca şunlara dikkat ediyorum en son model fiyat performans mesela 2025’te üretilmiş model yılı 2024 de...
  8. İ

Yardım Wi-Fi 6 veya Wi-Fi 7 modem tavsiye

Arkadaşlar Wi-Fi 7 veya Wi-Fi 6 modem tavsiyesi rica ediyorum kendi kendini otomatik güncelleyen arayüzünden hiç uğraşmadan direk güncelleme seçeneği bulunan yazılım güncellemesi tavsiyeleriniz için teşekkürler
Geri