Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

OpenWRT uyumlu bir modem önerebilir misiniz?

Modemim OpenWRT desteklemiyor ve bufferbloat teknolojisini kullanmak istiyorum.
  2. Bukr3j

Asus DSL-N16 modem arayüzüne bağlanamıyorum.

Evimin heryerine internet düzgün çekmediği için kablolu bir şekilde bir router kullanıyorum. Bilgisayarımı her açtığımda internete erişebilmek için her defasında router'ın kablosunu çıkartmam gerekiyordu. Şu an router ana modemime bağlı değil ve modem arayüzüme erişemiyorum.
  3. Bukr3j

Bakırı kalitelo F/P RJ-11 (VDSL İnternet/Telefon kablosu) önerebilir misiniz?

Yaklaşık 13 metrelik bir kablo lazım. Fiyat çok önemli değil ama fazla uçmazsa sevinirim. Wifi sinyalinin bütün eve yayılması ve elimde olan 8 metrelik Ugreen Cat 6 kablosunun bilgisayarıma yetişmesi için telefon kablosu önerisi istiyorum.
  4. Bukr3j

RJ-11 (VDSL Telefon kablosu) mui?RJ-45 (Ethernet) mi?

Merhaba dostlar, internetimi bağladım. Ethernet kablom bilgisayarıma yetişmiyor ve bende daha uzun 15 metrelik bir ethernet kablosu baktım. Sonradan modemin yerini telefon kablosu ile uzatabileceğim aklıma geldi ve telefon kablosu baktım. Ama sorun şu ki hangisi daha sağlıklı bir internet...
  5. Bukr3j

DSL N-16 MC server için port nasıl açarım?

Arkadaşımla oynamak için açacağım. Technopat da bir konu buldum ama "Kaynak IP' si" kısmına ne yazacağım bilemedim.
Geri