Arama sonuçları: *

1. leroxy

Yakın Zamanda Yapacağım Projem Hakkında

@mertkuskapan Bilmeyenler için: Bir şey yapmak istiyorum. Site yöneticileriyle görüştüm, kendileri izin verdiler. Yaklaşık 40 metre öteden WI-FI Sinyali almaya çalışacağım. Üstelik kablosuz ağ yoğunluğunun olduğu yerde bunu yapmak zor. Keenetic Omni DSL Modemimin Kablosuz ISP Özelliğini...
  2. leroxy

Hangi DNS'i Kullanıyorsunuz?

Ben Google DNS Kullanıyordum. Bugün Default (TT) DNS'e geçtim. Tekrar dönerim sanırım. Siz?
  3. leroxy

[Bu Yıl Açtığım Son DA Rehberi] TR'de Neden Upload Az? - Omni DSL Alacaklar Dikkat!

Öncelikle aylardır bu modemi kullanıyorum 2 Ay oldu. Modemin bir eksikliğinden bahsedeceğim. Arkadaşlar eğer bu modemden 100Mbps internet alırsanız bu modemin desteklediği PPPoE Standartlarına göre maksimum 95Mbps civarı bir hız alabilirsiniz. Aslında bu modemin teknik özelliklerinde...
  4. leroxy

Keenetic Türkiye'ye Özellik Önerisi!

Bu sabah gına geldi. Çünkü artık bıktım yani. 100Mbps pakete geçtiğimden beri akşam/gece 7-8SNR İle internet gayet güzel çalışıyor ama gündüz olduğunda 7-8SNR Yetmiyor ve internet kopuyor. Aynı SNR İle de geliyor tekrar ama gene gidiyor. Mecbur kendim yükseltmem gerekiyor. Forumda bu sorunu...
  5. leroxy

Keenetic Omni DSL Oyun Deneyimi

Birkaç gündür kullanıyorum. İncelemesini de yapmıştım zaten. Bugün Sizlere Keenetic Omni DSL Modemdeki Oyun Deneyimimi Paylaşacağım. Modemi çarşamba günü almıştım. Bi 3 gün deneyimlemiştim. Abi modem fiyatına göre aşırı iyi. Neyse. Konumuz oyun. Öncelikle Bir Before/After Yapalım. BEFORE...
  6. leroxy

Keenetic Omni DSL Modem Geldi !

Evet aldığım modem bugün saat 2-3 Gibi geldi ve o saatlerden beri sadece Tivibu kurulumuyla uğraşıyorum. Mal olan da benim. Modemi aldım kurdum kablosuzu çok çok iyi odamda bile 42Mbps veriyor. Aslında modemi ilk aldığımda hiç bir şey yapmadan tivibuyu açsam çalışırmış ama şimdi IPTV Kurulum...
  7. leroxy

Speedtest vs. Görev Yöneticisi [Hız Farkı]

Şimdi çok saçma bir durum var. Bir yandan speedtest yapıp diğer yandan görev yöneticisinden izlediğimizde şöyle sonuçlar çıkıyor. Download: Speedtest'te 47Mbps Görev Yöneticisinde 49Mbps Upload: Speedtest'te 7.6Mbps Görev Yöneticisinde 8.7Mbps Şu anda fotolarını atmak isterdim ama belirli...
  8. leroxy

[Deneyim] Modem Kanalı Değişimi Öncesi ve Sonrası !!!

Bunun ne alakası var diyenler için ilgili rehber/konu. https://donanimarsivi.com/forum/konu/kolayca-modem-wifi-hizi-arttirma-yoentemi.165848/unread 11 Ekim'de bu kanal değiştirme işlemini uyguladım ve 11 Ekim'den beri 3.Kanalda Kullanıyorum. Ve o kanalda sadece ben varım bu güzel bir şey. Ve...
  9. leroxy

Türk Telekom Modemini Nasıl Değiştiririm ?

Agalar Tahmini 1 Ay 1 Hafta sonra falan işimi görecek güzel bir modem olan ASUS AC-750 Markalı modemi alacağım. Şimdi bu kullanıcı adı şifre mevzusu var yeni modem kurulumu yapılırken istenen bir şey ve bunu müşteri hizmetlerinden alıyormuşuz. Şimdi Ben 4.5 Yıldır TT'liyim. Artık modem benim...
  10. leroxy

Bana Yeni Modem Lazım.

Bana yeni modem lazım. Detaya girmeden isteklerimi yazıyorum. 1-Mevcut paketim 50Mbps ama 3Mbps'lik kayıp yaşıyorum. Bunu gidermeli. 2-Çok fonksiyonlu olmalı. yani işte gıcıklık olsun diye kardeşimin bilgisayarındaki interneti yavaşlatayım fln. 3-Ping sorunu yaratmayacak bir şey olsun. 4-Aynı...
  11. leroxy

Öneri Yeni Modem Alacağım Öneri Alıyorum.

Keenetic Extra DSL AC1200 Almayı düşünüyorum. Trendyol'da hazır trendyol param var. onları da kullanmak istiyorum. bu modeller extra dsl mi yoksa ürün bilgisini eksik mi girmişler. @mertkuskapan bu modemin incelemesi vardı. max 300-400tl bir modem arıyorum. kablosuz hızının paket hızıyla yakın...
  12. leroxy

Kablosuz Hızını Arttıran Modem Önerisi

Evet. Öncelikle 4 Yıldır türk telekom logolu ve 2012-2016 yılları arasında ttnet, 2016-..... yılları arasında da türk telekom için hizmet veren. o kafası oval şekilli tp-link modemi kullanıyorum. açık konuşayım o modemin beyazlığından eser kalmadı. perdelerim gibi sarardı veya karardı. vanish...
  13. leroxy

Kablosuz Desteği Olmayan Yazıcı Modemin USB'si İle Çalışır Mı ?

modemimin yazıcı desteği var. usb yerine yazıcının usbsini taksam ve ip adresi üzerinden yazıcı atasam yazıcı kablosuz desteği olmamasına rağmen çalışır mı ?
Geri