Arama sonuçları: *

1. K

Masaüstü bilgisayarda wifi paylasma

Laptoplarda bağlandığım interneti paylaşabiliyor Sun Windows 10 da fakat masaüstünde yok ben masaüstüne wifiye bağlanmak için antenli aparat alsam ethernet ile gelen interneti wifi şeklinde paylasabilirmiyim benim odaya sadece ethernet kablosu şeklinde internet geliyor wifi çekmiyor
  2. K

Vdsl internete adsl modem takmak

Vdsl internet kullanıyorduk vdsl modem bozuldu bende https://www.amazon.com.tr/dp/B00RK5VU5M/ref=cm_sw_r_cp_apap_3Udt9xHdvPMkZ bu modemi aldım bu modem adslymis Türk Telekom internetin 35 mbps bu modem 16 mbps destekler yavaş kullanırsınız vdsl modem alın dedi ama modemde 300mbps desteklediği...
  3. K

F/P modem önerisi????

35 mbps download alıyorum 5 mbps upload alıyorum geçen yağmur yagdiginda modem gitti bu kes hangi modeme geçmeliyiz eski modem: TP-W9960
  4. K

ubs wifi adaptörleri

bizim 5 kat üstümüzdeki komsumuzda internet var usb wifi alıcılar laptopun içindeki wifi alıcıdan ne kadar iyidir hangisini tavsiye edersiniz laptopun wifi alicısı çekmiyor
  5. K

ethernet kablosu ile usb arasında fark olurmu

ethernet kablosu ile bilgisayara giden internet ile telefondaki interneti usb ile kullanmanin arasinda ne kadar bir fark olur
Geri