Arama sonuçları: *

1. MR EE

Wi-Fi Kart İçin Anten Önerisi

Selamlar. Bilgisayarıma takılı TP Link T4E PCI-E Wi-Fi kart için yeni antene ihtiyacım var. Mevcut antenler kısa ve kasa arkasına düştüğü için verimsiz. Şu tarz bir ürüne ihtiyacım var. Ne önerirsiniz? Teşekkürler. Dark DK NT WA15 2,4Ghz/5Ghz 15dBi İç Mekan Omni/Yönsüz Anten...
  2. MR EE

PCI-E Wireless Kartımı Hangi Girişe Takmalıyım?

Selamlar. Aşağıdaki ürünü satın aldım. Asrock X570 Phantom Gaming 4 anakartım var. 1. slotta ekran kartı var. Diğer tüm slotlar boş. Nereye takmalıyım? Hangisinde daha iyi verim alırım? Teşekkürler. https://www.tp-link.com/tr/home-networking/adapter/archer-t4e/...
  3. MR EE

PCI-E Wifi Adaptör Önerisi

Selamlar. Bilgisayarıma takmak üzere bir Wi-Fi adaptöre ihtiyacım var. Fiber dolayısıyla ethernet portları iptal olduğu için maalesef kablo ile bağlantı kuramıyorum. Şu ürünü buldum. Alınır mı? Bir de, benim anakartım Asrock X570 Phantom Gaming 4. Anakarta uyumlu mudur? Daha önce hiç PCI-E kart...
  4. MR EE

(Çözüldü) Fiber Kablo Uyumlu Modem Önerisi

Selamlar. Evlilik sebebiyle yeni eve taşınacağım. Taşınacağım evde daireye kadar fiber kablo çekmişler. Bu kabloyu modeme takmam gerekiyormuş ama ben uyumlu bir modem bulamadım. Bana bu kabloya uyumlu modem önerebilir misiniz acaba? Teşekkürler.
  5. MR EE

4G Taşınabilir Modem Önerisi

Selamlar. Yakında yurtdışına gideceğim. Bana iki tane taşınabilir modem lazım. Yabancı SIM takacağım. Operatör kilitli olmaması lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Top Bottom