Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

PC Wifi'yi Gördüğü Halde Modem Arayüzüne Giremiyorum

Arkadaşlar dün öğle saatlerinde elektrikler gitti, 5 dk sonra ise gelmişti. Lakin elektrikler geldiği halde ev internetim geri gelmedi. PC Wifi'yi görüyor, bağlanabiliyorum ama internet yok. Bende modem arayüzüne girmek istedim belki oradan sorunu halledebilirim diye. Fakat wifi açık olduğu...
  2. Nicksiz

Öneri En F/P'sinden Ethernet Kablosu önerebilir misiniz??

En az 10 metre olacak şekilde kaliteli, ucuz bir ethernet kablosu önerir misiniz?? Ayrıca ethernet kablolarında kaç metre uzunluktan sonra bağlantı kalitesinde azalma olmaya başlar? Teşekkürler..
  3. Nicksiz

Yardım ASUS USB-N14 Wifi Adaptör Driver Kurma Sorunu? Bilen Veya Kullanan Varsa Lütfen Yardım??

Arkadaşlar başlıkta yazdığı üzere bu adaptörü kullanıyorum. Asusun kendi sitesinde driverını yükledim ama kurmaya gelince altta gördüğünüz ekran çıkıyor. Lütfen Yardım edermisiniz?? Ayrıca bu driverı kurmasam bir farklılık olurmu, en azından öyle bir şey varsa kurmamada gerek kalmaz...
  4. Nicksiz

ASUS USB-N14 USB Adaptör Kullanımı

Arkadaşlar bu adaptörü aldığımda wifi desteği olmayan anakartlı bir kasaya taktığımda direk interneti görmeye başlarmı? Yoksa bir kurulumu, driverı gereklimidir? Teşekkürler...
  5. Nicksiz

Yardım ASUS USB-N14 Wifi Adaptör Nasıl?

Arkadaşlar bir sistem topladım ve wifi desteklemesi için bu adaptörü almayı düşünüyorum. Masaüstü pc için uygunmudur? Bunu alınca sistemin internet desteği olmuş olurmu? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Top Bottom