Arama sonuçları: *

1. grimlex

Türktelekom Modem Wifi Hız Sorunu

Selamlar internetim kablolu olarak 80-90 mbps arası.Türktelekomun standar olan modeminde wifi de 35 mbps geçmiyor.Başka kaliteli modem ile test yaptığımda 80-90 mbpsleri alabiliyorum.Bazı sorunlardan dolayı onu kullanamıyorum neyse.Sorum şu ben bu türktelekom modemine 1 veya 2 adet anten...
  2. grimlex

Modem Adaptör Seçimi

Dostlar elimde bir modem var.Arka kısmında 1.5 amper yazıyor adaptör için.Elimde 2 amper bir adaptör var.Onu kullansam bir sıkıntı olur mu ?.Bozulmasından korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  3. grimlex

Xiaomi wifi güçlendirici yardım

selamlar wifi güçlendirici aldım mi home den bağlanmaya çalışıyorum fakat cihaz görünmüyor resetleme yaptım bi kaç videoda bölgeyi çin yapın diyodu onuda yaptım hala olmyor yardım edin 1629307703 + olarak uyarı diyor ki wifi ağı şifresizse görünmez ben bağlanmadan nasıl şirke koycam beynim yanıdı
  4. grimlex

xiaomi mi wifi ile 50 mt internet

selam arkadaşlar bulunduğum evden 50 mt ötedeki diğer bi evime internet çekmek istiyorum ama az parayla yapmayı istiyorum.50 metre içerisinde hiç bir ev yok dümdüz boş arazi.diğer evdende hem ilk evin duvarı hemde diğer evin duvarı olmasına rağmen 1 diş internet çekiyor.ben bu wifi sinyal...
  5. grimlex

İnternet Çekim Gücü Arttırma

Merhaba dostlar.Benim sorunum resimde görmüş olduğunuz üzere iki evimiz var ben bu ev 1 den ev 2 ye kablosuz olarak internet aktarmak istiyorum.Şuanki haliyele 1 diş internet çekiyor fakat kopuyor yeterli olmadığı için.Ucuz yollu kablo çekmeden kablosuz bir şekilde ben bu interneti 2. eve nasıl...
  6. grimlex

Telefon Wifi Modeme Bağlanmıyor

Merhabalar yaklaşık 2 ay önce türknetten modem almıştım modem çok iyi 5 ghz desteğide bulunuyor.Tüm telefonlar modeme bağlanıyor.Fakat benim telefon bi türlü bağlanmıyor.5 ghz desteklemiyordur dedim.2.5 ghz wifi ağınada bağlanmıyor.Ne yaptıysam olmadı.Elle dns ip girdim telefona format bile...
Top Bottom