Merhaba elimde keenetic Omni DSL modem var ben bu modeme elimde olan bu menzil genişletici yi takmak istiyorum fakat nasıl yapacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
https://www.ilkembilgisayar.com/network/access-point-router/prd-dark-wireless-routerrepeater-dk-nt-wrt350
Ss almıştım...
Merhaba ben keenetic Omni DSL modem aldım ve İnternet sağlayıcısı interneti erişimini başlattı fakat ben bu modemi nasıl kuracağım yardımcı olursanız sevinirim kabloları vb şeyleri nereye takacağım?
merhaba elimde yeni aldığım Keenetic Omni DSL modem var sorum şu netspeede geçiş yapmadım daha internet olmadan modemi kurabilir miyim? şuan türk telekomdayım ama adsl kullanıyorum vdsl e geçiş yapacağım
merhaba türk telekom'dan çıkacağım netspeed'e geçeceğim şimdi aklımda soru şu ben ''Keenetic Omni DSL N300'' modem almayı düşünüyorum türk telekomdan farklı bir firmaya geçeceğim için bir sorun olur mu?
Merhaba uzun bir süre sonunda Türk Telekomdan kurtuluyorum hayırlısı ile netspeed'e geçiş yapacağım vdsl alacağım modem önerileriniz nelerdir
Bütçem: 300 TL
İyi Günler