Arama sonuçları: *

1. Batu17

Menzil genişletici önerileriniz nelerdir?

Menzil genişletici önerileriniz nelerdir? 100 TL civarı olsun o kadar param var
  2. Batu17

Wifi Adaptör Önerisi

Wifi Adaptör önerileriniz nelerdir ? FİYAT: 60 TL İyi Günler :)
  3. Batu17

Yardım Modemden menzil genişletici ekleme

Merhaba elimde keenetic Omni DSL modem var ben bu modeme elimde olan bu menzil genişletici yi takmak istiyorum fakat nasıl yapacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim https://www.ilkembilgisayar.com/network/access-point-router/prd-dark-wireless-routerrepeater-dk-nt-wrt350 Ss almıştım...
  4. Batu17

Modem kurma

Merhaba ben keenetic Omni DSL modem aldım ve İnternet sağlayıcısı interneti erişimini başlattı fakat ben bu modemi nasıl kuracağım yardımcı olursanız sevinirim kabloları vb şeyleri nereye takacağım?
  5. Batu17

internet bağlanmadan modam kurulabilir mi?

merhaba elimde yeni aldığım Keenetic Omni DSL modem var sorum şu netspeede geçiş yapmadım daha internet olmadan modemi kurabilir miyim? şuan türk telekomdayım ama adsl kullanıyorum vdsl e geçiş yapacağım
  6. Batu17

Keenetic Omni DSL

Keenetic Omni DSL bu marka model ucuzunu bulabilen atarsa sevinirim :)
  7. Batu17

Keenetic Omni DSL N300 Modem

merhaba türk telekom'dan çıkacağım netspeed'e geçeceğim şimdi aklımda soru şu ben ''Keenetic Omni DSL N300'' modem almayı düşünüyorum türk telekomdan farklı bir firmaya geçeceğim için bir sorun olur mu?
  8. Batu17

Vdsl modem öneriniz

Merhaba vdsl modem önerileriniz nelerdir "AC" destekli olursa sevinirim ve ucuz olursa iyi olur iyi günler
  9. Batu17

Tenda modem

Merhaba tenda v300 modem iyi midir?
  10. Batu17

Öneri modem önerileriniz nelerdir?

Merhaba uzun bir süre sonunda Türk Telekomdan kurtuluyorum hayırlısı ile netspeed'e geçiş yapacağım vdsl alacağım modem önerileriniz nelerdir Bütçem: 300 TL İyi Günler
  11. Batu17

Türknet iyi midir

Türknet iyi midir güvenilir mi sizin önerileriniz nelerdir
  12. Batu17

Netspeed iyi mi?

Netspeed iyi midir güvenilir mi sizin önerilerimiz nelerdir
  13. Batu17

hangi operatör daha iyi

türknet mi daha iyi netspeed mi daha iyi
  14. Batu17

internet önerileriniz

merhabalar öncelikle yeni bir internet alacağım taahhütsüz ve kaliteli bir intenet markası söylebilir misiniz?
Geri