Arama sonuçları: *

1. M

https://ip-adresim.net güvenilir midir ?

turknet kullanıyorum https://ip-adresim.net buradan bakıp sayfayı yeniledim 2 3 kere değişmedi ip sonra kaydettim ve modemi kapatıp açtım tekrar siteye girdim bambaşka bir ip yazıyordu bu site güvenilir midir ? statik ip değil mi yani ? bir oyun firması çok derin araştırma yapmadan sadece ip...
  2. M

Usb wifi adaptör oyunlarda ping çıkarır mı

Arkadaşlar ben laptop da wifi ile oyun oynarken ping yükseliyodu arada sinir oluypdum pc aldım kablo takınca düzeldi ama şimdi pc yerini değiştirdim kablo takmıcam usb wifi alıcısı takmak istiyprum aynı wifi gibi mi olucak ?
  3. M

Turknet oyun modu diye bir şey var mı

Arkadaşlar biryerde duydum da doğrumu bilmiyorum turknetde oyun modu var mış herhaşde starndart birde oyun modu oyun moduna geçşnce ping daha düşük ama internet hızı yavaşlıyomuş az bişey standartta da tam tersi doğru mudur?
  4. M

Yardım İnternet ve ses yok yardım .)

Arkadaşlar benim laptop kötü de youtube dan fps arttırma videoları izledim bazı şeyleri sildirdiler sıkıntı yoktu ozaman ama sonra bilgisayarı yeniden başlattım ses kısmı x olarak gözüküyo ses açılmıyo internette kısmıda yok yardım eder misiniz ?
  5. M

Kotasız turknet 4mbps çıkıyor

kotasız turknet 100mbps aldım altapı 56 destekliyo ama 35 vericez diyolardı aldık bazen 20 üstü çıkıho dizi izliyorum (480p) donuyo ikidebir test yapıyorum 4 5 mbps çıkıyo niye acaba ?
  6. M

İnternet yavaşlığı turknet

Arkadaşlar 1 2 gün önce turknet internetim geldi 100mbps ama 10tl farkla olandan değil yavaş baya wifi ile bağlanıyorum cs go ya hadi 120ping al en fazla ikidebir 300 400 600 oluyo düşüyo sinir oldum film izlicem çember dönüyo iki saat 1080 p izlesem hep donuyo mail attım altyapıda bakım var...
  7. M

Mbps sorunu turknet

Arkadaşlar daha yeni turknet 100mbps geçtim altyapı 56 destekliyor ama 35 alırsınız yazıyodu bugün geldi ilk testte 24 2. De 20 aldı neden acaba ?
  8. M

Turknet Altyapı Sorgulama Hatası

Arkadaşlar ben turknet e geçtim ama daha gelmedi ne kadar hız alırım bölümünden altyapımı sorgularken bu yazı çıktı nedir acaba ? (Bir adrese sadece tek bir Özgür İletişim Paketi hizmeti sunabiliyoruz. Bizim kayıtlarımıza göre bize verdiğiniz adreste başka bir TurkNet Özgür İletişim Paketi daha...
  9. M

Turknet 100mbps

Arkadaşlar bende şuan türk telekomun 24mbps ama 50gb den sonea hızı düşen interneti var turknet 100mbps e geçtim evimin altyapısı 56mbps destekliyor modemi değiştirmesem bişey olur mu yani değiştirmesem en fazla 24mbps mi alırım ?
  10. M

Türknet'in Verdiği Modem Nasıldır?

Arkadaşlar turknet in 100mbs internet modemini kullanan var mı iyi midir? mi sıkıntı çıkar mı 75tl ymiş türk telekomun 24mbs hızlı 99.99 tl mpdemini de alabilirim türknet i daha önce duymadım sizce hangisini almalıyım (türk telekom 2 yıl taahhüt , türk nette taahhüt yok )
Geri