Arama sonuçları: *

1. M

Keenetic Omni Dsl Çevrimdışı Sorunu

Arkadaşlar keenetic Omni Dsl kullanıyorum 2 gün önce gelen güncellemeyi telfonumdan keenetic uygulaması üzerinden yapmaya çalışırken hata verdi ve modem çevrimdışı dedi sorunu gideremiyorum internet var sorunsuz çalışıyor ama uygulamada hiçbişey yapamıyorum (kim kaç gb kullanmış veri takibi vs.)...
  2. M

Keenetic omni dsl bağlantı var ama internet yok

Merhaba arkadaşlar Keenetic omni dsl aldım kurulumu yaptım şuan modemdeki tüm ışıklar yeşil ancak internet e bağlı ama internet yok diyor ne yapmam gerek @alpolojix / Leroxy Lütfen tekrar kur demeyin 3 defa kurdum
  3. M

Keenetic Omni Dsl 2 farklı modem

Arkadaşlar modemi bugün almayı düşünüyorum ama internette bazı sitelerde omni dsl Kn-2011 yazıyor bazılarında ise N300 farklı modeller midir yoksa aynı mı farklıysa hangisi daha iyidir @alpolojix / Leroxy
  4. M

350₺ Bütçe Hangi modemi almalıyım

Arkadaşlar bugün sitede tadilat yapıldı eskiden altyapı desteği 50 mbps idi artık 100 e çıkarıldı bende türktelekom un 35 mbps paketini kullanıyorum ancak modemin dibinde yaptığım testlerde 5-6 mbps yi geçmiyor ve steamde yüklemem 1.2-1.3 mbps oluyor modemim türk Telekom un stok modemi galiba...
  5. M

Wifi Adapör Hangisini seçmeliyim

https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn822n-300-mbps-n-kablosuz-2x3dbi-antenli-usb-uzatma-kablolu-yuksek-kazanimli-usb-adaptor-p-BD190066?magaza=Teknorya&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-ag-modem&gclid=Cj0KCQjw3Nv3BRC8ARIsAPh8hgLQG2Vf6HktoV2apRQG_YTww43bi4xYNCd-CWS_xHR_ImieRakCBmQaArNoEALw_wcB...
Top Bottom