Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Modeme Reset Attım İnternet Komple Gitti Ne yapmalıyım?

Oturum da açılmıyor beyaz bir sayfaya yönlendiriyor. 192.168.1.1 den girdim 192.168.31.1 den girdim hiç birinde olmuyor.
  2. smithblacksmith

Yardım Elektrik Gidip Gelince Hep Böyle Oluyor

Merhaba, Elektrik gidip gelince hep bu hatayı veriyor sonrasında bağlanmıyor. Bi kaç defa modemi aç- kapat yapıyorum bir de RJ45 fişlerini söküp takıyorum öyle düzeliyor. Kendisi otomatik neden bağlanmıyor ne yapmalıyım?
  3. smithblacksmith

Yardım Router Kurulumuna Yardım Lütfen

Merhaba Xiaomi 4A Giga router sipariş ettim geldi, kurulum yaptım fakat şöyle bir sayfa çıkıyor; Modemi çıkardım LAN kablosunu routerın WAN portuna taktım Mi Wİ Fi uygulamasından şifre kullanıcı adı girdim. Wi Fi bağlandım ama internete girmiyor.
  4. smithblacksmith

Yardım Router Nedir? Nasıl Kurulum Yapılır?

Merhaba, 35 Mbps Vodafone Fiber kullanıyorum, şuan bu konuyu açarken bile internet koptuğu için 4.5G ile yazıyorum. Huawei HG255S modem verdiler kurulum sırasında ve bu çok problemli bir modem. Bu yüzden Xiaomi 4A GIGA 1200Mbps Router aldım fakat modem olmadan işe yarıyor mu bilmiyorum...
  5. smithblacksmith

Yardım Modem- Router Önerir Misiniz?

Merhaba, 35 Mbps Vodafone fiber kullanmaktayım, kurulum aşamasında verdikleri Huawei marka modem çok kötü. 100 m² evde uç kısımlarda çekmediği oluyor. Wi-Fi kullanırken kopmalar oluyor. Evimiz küçük, şu an modemle aramda 15 metre ya var ya yok ona rağmen hız bu kadar düşüyor. Örneğin...
Top Bottom