Arama sonuçları: *

1. Salu

Yardım Wifi Sinyal arttırma hk.

Arkadaşlar komşum wifi şifresini verdi altyapı gelene kadar fakar onlar 1.katta ben 3.kattayım ve çekmiyor benim evimden.Hangi aleti almalıyım acaba ? Kendi evime takıp sinyali arttırabilirmiyim aldığım cihazla
  2. Salu

Yardım Modem Arayüzüne giremiyorum

Yeni turknete geçtim internetin aktif olması için modem arayüzüne girmem lazımmış ama ne denediysem olmadı Turktelekom kullanıcı adını giriyorum ama kabul etmiyor nasıl yaparım
  3. Salu

Sürekli internetim kopuyor

her 5 10 dakikada bir internet kullanılamıyor hatası alıyorum nedeni ve çözümü nedir ? Telefondan bağlanıyorum
  4. Salu

Taahhüt bozarsam modemi alırlar mı ?

Türk telekom interneti kullanıyorum. Ocak 2022 de taahhüt bitiyor 2 senelik taahhütlü kullanıyorum.Ekim veya kasım gibi türknet veya milleniye geçmeyi düşünüyorum.Turk telekom modemi geri alır mı yoksa cayma bedeli ödersem modem bende mi kalır ?
  5. Salu

Milleninin verdiği modem yeterlimidir ?

Vdsl2 kullanacağım 50 mpbs lik paketi ilk başta 35 başvurup sonra 50 ye çıkarmayı düşünüyorum aylık 11 tl ye geliyor modem 24 aya bölersek. sizce bu modem yeterli olur mu ethernetle kullanacağım 12 ay ödersende 22 tl başka yerden modem almaya gerek var mı varsa önerebileceğiniz max 200 250 tl...
  6. Salu

Bu modem işimi görür mü ?

Milleni veya netspeed bağlatacağım eve modemler pahalı bu nedenle 2.el almayı düşünüyorum sizce nasıldır bu ?
  7. Salu

Adslyi vdsl ye çevirme

ben şuanda adsl kullanıyorum modem kutumda vdsl dönüştürücü buldum onu taksam vdsl alırmıyım yoksa müşteri hizmetlerini arayip mı yapacağım Vdsl yaparsak 2 sene daha taahhüt koyarız diyorlar turk telekom
  8. Salu

WIFI ile pcyi bağlama

Modem başka odada kablo çekmeyle uğraşmasam wifi ile bağlansam bana neler lazım (pc masaüstü) yani anakartta wifi ozelliği olan anakart mı almalıyım yoksa hem wifi çoğaltıcı hemde pc ye takacağım cihaz mı almam gerekli modem biraz uzakta telefonla 2 3 diş çekiyor
  9. Salu

İKİ KATLI EVDE İNTERNET SORUNU

Ev iki katlı alt katta internet var dakat pinglenme olmasın diye ben kendime internet alacağım benim odam üst katta fakat internet girişi yok nasıl hallederim interneti alsam sonradan kopmalar felan olur mu aşağı kattaki turk telekom ben milenicom veya turknet almayi düşünüyorum nasıl hallederim
Top Bottom