Arama sonuçları: *

1. oaK´

Modem arayüz şifresi öğrenme?

Türknet modemim sıkıntılı olduğu için eskisini alıp yeni wifi 6 bi modemle değişti (adamlar yapıyo aga) ancak modemin arayüzüne girmem için gerekli olan şifreler modemin üstünde yazmıyor, nereden bulabilirim?
  2. oaK´

Türknetin verdiği modem iyi mi?

merhabalar türknet gigafiber paketinde gelen modem iyi mi? yoksa değiştirmek lazım mı
  3. oaK´

Öneri Fiber modem almam gerekiyor mu?

Yakın zamanda evimize gigafiber geldi, türknetin sitesinde fiber modem verdiğini söylüyor o modem iyi midir? Yoksa başka modem almam gerekiyor mu? 1665502082 geldi derken daha bağlatmadım bağlatacağım yakın zamanda
  4. oaK´

ucuz ama kaliteli router önerisi

arkadaşlar bende tp link vr 300 modem var ev iki katlı ve aşşağıya internet nerdeyse gitmiyor televizyonda falan internet gözükmüyor bile internet hızımız 24 mbps 6 upload şeklinde f/p ürün tavsiyelerinizi bekliyorum, ethernet ile bağlayabilirim veya sinyal güçlendirici de olabilir, aletin...
  5. oaK´

Yardım tp link archer alınır mı?

arkadaşlar şimdi vereceğim siparişi alınır mı...
  6. oaK´

300-350 tl arası modem önerisi

selamlar, en fazla 350 küsür tl olacak şekilde modem arıyorum vdsl, adsl ikisi de olan "millenicomun desteklediği markalardan olması gerekiyormuş"
  7. oaK´

max 200 TL modem önerisi

selamlar efenim internetimizi türknete taşıyacağız ve internet sitesinden baktığım kadarıyla 80 mbps alabiliyoruz şimdi bize bir model lazım aktif iinternet kullanıcı sayımız 8 cihaz yani 1 akıllı televizyon 3 pc 4 telefon var mıdır pişman etmeyecek bir modem
Top Bottom