Arama sonuçları: *

1. Mertmax

HG255's eski mi? (Değiştirirler mi ?)

Selamlar, dün gece babam ile sabrımız taştı ve bilmem kaç yıllık modem için değiştirme talebinde bulduk. Sizce değiştirirler mi? Bildiğim kadarı ile artık yeni modeller var. Birden fazla cihaz bağlandığında çöküyordu. Değiştirme talebinde bulunduk hangi modeli gönderirler?
  2. Mertmax

Kaliteli router önerisi???

Selamlar, TP-Link F15C modeli bir router kullanıyorum ve artık zamanı doldu dns hatası alıyorum yakında yüksek ihtimal yeni bir router veya modem alacağım. İstediğim özellikler: lan girişi kesin olmalı. İkide bir de çökmemeli. @mertkuskapan yardımcı olursan...
  3. Mertmax

Bu router beni çıldırtıyor!

Selamlar, Tp-link F15C modeli bir router var elimde (Keşke olmasaydın :/) arkadaş artık beni çıldırtıyor her 2 dakikada bir (neredeyse) çöküyor ve uzun süre gelmiyor anca ana modemi aç kapa yapmak zorunda kalıyorum. Belli başlı bir ayar var mı bildiğiniz ne yapmam lazım? Derslere giremiyorum...
  4. Mertmax

Orta halli bir aile için en iyi alınabilecek router?

Selamlar, Tp-link F15C Modeli bir router kullanıyoruduk arkadaş ömrünü doldurdu artık. Yeni bir router arıyoruz babam ile. Ne önerirsiniz? Bütçe belirtemiyorum fakat 300 üstü olmasa güzel olur. access point özelliği olması lazım.
  5. Mertmax

Wi-fi olarak bağlanamıyorum!

Selamlar, dün akşam 10 sularında youtube üzerinden video izlerken bir anda internet kesildi. Sorunu hallettim ama bu sefer ağ kısmını açınca wi-fi gözükmüyor galiba yanlış bir sürücü silmiş olabilirim. Ne yapmam lazım? 1614508755 Heyyo bilen yok mu? :/
Top Bottom