Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

Yardım ZYXEL Ana Modemimden Keenetic Cihaz İle Mesh Kurmak İstiyorum.

Dostlar selamlar. Geçtiğimiz aylarda Keenetic marka "Keenetic Lite KN-1310 Model" cihaz aldım. Forumda bir arkadaşla kurulumunu uzun uğraşlar sonucu gerçekleştirdik ama sürekli kopmalar yaşamaya başlamıştım ve çözüme ulaştıramadığım için tekrar ana modemime dönmüştüm. Ana modemim ise İnternet...
  2. Kerem Hot

Öneri Fiyat/Performans VDSL Modem Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Zyxel markalı modemim bozuldu ve yeni bir modem almam gerekiyor. Başlıkta da belirttiğim gibi fiyat/performans odaklı ortalama ya da bir tık iyi modem almak istiyorum. Sizce ne almalıyım link olarak ve neden almalıyım belirtirseniz çok sevinirim. Belirli bir bütçe yok çok...
  3. Kerem Hot

Yardım Keenetic Lite N300 Aldım. Ne Yapmam Gerekiyor?

Dostlar merhaba. Hepsiburada'dan 199TL'ye Keenetic Lite N300 modelini satın aldım. Ne yapacağıma dair pek bir fikrim yok. Daha önce böyle bir cihaz almadım. Alma nedenim odamda masaüstü pc'de kullandığım normal modemin menzili diğer odalarda, özellik TV olan odada çekmediği için satın aldım...
  4. Kerem Hot

Öneri Xiaomi Mi Wi-Fi Menzil Genişletici (Router) Alacağım.

Ürünün linki bu ÜRÜN. Yorumlara baktığımda bayağı bir olumlu yorum gördüm. Sizlere de sormak istedim. Bu cihazı kullanan oldu mu? Modem benim odamda ve TV salonda. Salonla arada ise neredeyse 3 duvar var. Benim odam, arada mutfak var ve salon.. Yani TV'ye gelene kadar bayağı bir menzili düşüyor...
  5. Kerem Hot

Öneri Ev için router önerisi.

3+1 normal bir ev için sadece TV’de kullanmak için router arıyorum. Özellikle amazondan olması iyi olur 120₺ ye 40₺ indirimini kullanmak için. Çok üst seviye bir şey olmasın işimi görsün yeterli aktif internet hızım 65-70Mbps arası. Bütçe 100-250₺ arası
  6. Kerem Hot

Yardım TV için sinyal güçlendirici.

Selam dostlar. Modem benim odamda ve salonla arasında biraz mesafe var. Haliyle TV de salonda olunca çok fazla sinyal kaybı oluyor ve interneti TV'de pek verimli kullanamıyoruz. Salona sinyal güçlendirici alsam bu sorun azalır mı? Almak istesem F/P ne önerirsiniz? İnternette xiaomi'nin var ama...
Geri