Arama sonuçları: *

1. Midora

TP-Link Archer VR300 Yerine Hangi Keenetic Modemi Alabilirim?

Herkese merhaba, Yaklaşık 1 yıldır VR300 kullanıyorum. İlk aldığım modem bağlantı kopma sorunu nedeniyle garanti kapsamında değiştirildi ve yerine sıfırı yollandı. Onda herhangi bir sorun yok ama arkadaşımın tavsiyesi üzerine Keenetic e geçmek istiyorum. Bunu 700-750 civarına satıp üstüne biraz...
  2. Midora

TP-Link Archer VR300 Kopma Sorunu...

Merhaba, Geçen sene TP-Link Archer VR300 modem almıştım. Modem kutu hasarlıydı ve bu nedenle daha uygundu fiyatı. Ancak modem ilk günden itibaren sürekli olarak kopma sorunları yaşatıyordu. 10-15 saniye kadar Wifi bağlantım gidip geliyordu. TP Link müşteri hizmetleriyle görüşüp kayıt açtırdım...
  3. Midora

Wifi-Kablolu Hız Farkı ve Modem Önerisi

Merhaba, Dün internet paketimi değiştirdim ve 75mbps lik bir pakete geçtim. Ancak kablolu bağlantıda 71mbps hız alırken laptop modemin yanında olmasına rağmen kablosuzda 33-34mbps den yukarı çıkmıyor hızım. Modem pek kablolu kullanılacak bir yerde olmadığı ve ben daha çok telefondan...
  4. Midora

Makimum 300 TL Modem Önerisi

300 tl ye kadar VDSL modem önerebilir misiniz? Orta halli ortalama 100 metrekare bir dairede sorunsuz internet verebilecek bir modem olması yeterli. Görünüşü iyi olursa artı olur😊
Top Bottom