Arama sonuçları: *

1. Carl Johnson CJ

Yardım Xiaomi mi Keenetic mi?

Arkadaşlar Asus Dsl-n16 modem kullanıyorum dağıtıcı almak istiyorum 1) Xiaomi Xiaomi Mi Router AX1800 Router 2) Keenetic Giga 3) Keenetic Viva Arasında kaldım hangisini almalıyım? Varsa başka tavsiyeleriniz nelerdir Modeme kablosuz bağlanması şart kablo çekmek istemiyorum birde 5ghz olmalı
  2. Carl Johnson CJ

Yardım 5 GHZ özelliği olan dağıtıcı

Arkadaşlar modem olarak Asus dsl-n16 kullanıyorum "5ghz özelliği yok" Benim ihtiyaçlarım şöyle 1) Modeme hem kablolu hem kablosuz bağlanıp interneti hem kablolu hem kablosuz dagıtabilen dağıtıcıya ihtiyacım var? 2) Modemim de 5 ghz olmamasına rağmen alacağım dağıtıcıda ki 5 ghz özelliği...
  3. Carl Johnson CJ

Yardım 5 ghz modem vs router

Arkadaşlar bluetooth kulaklık kullanıyorum bu kulaklıkla wifiyi aynı anda kullanamıyorum internet hızımı aşırı derecede düşürüyor sebebi wifi ve bluetooth 2.4ghz bandında çalıştığı için bluetooth kulaklık bağlıyken internet hızım 3 mbps üstüne çıkmıyor normal de 50 mbps alıyorum film izlemeyi...
  4. Carl Johnson CJ

Yardım Dark RangeMAX WRT302 Antenli Kablosuz Router / Access Point / Repeater

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Dark Wrt 302 marka dağıtıcıya sahibim uzun süredir kullanıyorum önceden mahallemiz de 16 mbps adsl altyapı vardı yapılan altyapı çalışması ile 50 mbps kadar çıktı benim sorunum dağıtıcım önceden adsl internet kullanıyorken modemde kaç mbps hız alıyorsam...
Geri