Arama sonuçları: *

1. I

Yardım ACİL KEENETİC MODEM KURULUM YARDIM LAZIM

Kurulumda yardım lazım bunlardan hangisini seçmeliyim. Fiber türktelekom insternetini kullanıyorum
  2. I

Yardım KEENETİC HOPPER DSL EN GÜVENİLİR NEREDEN ALABİLİRİM?

Keenetic hopper dsl önerisi aldım ve almak istedim. Şuan hepsi burada amazon v.s de satılıyor ama hepsi başka satıcılardan satılıyor. İncehesap ve sinerji ve itopyada satıyor. Hangisinden almak daha güvenilir bir sorun çıktığında geri dönüşü iyi olan bir firma
  3. I

Yardım Modem Lazım yardımcı olur musunuz?

Bende türktelekom modem var. ZTE H298A modemi. Modem ilk zamanlarda iyiydi odama kadar sıkıntısız kullanıyordum. Son zamanlarda internet hızını vermemeye başladı sürekli bir şey izlerken donuyor v.s bu yüzden modem arayışına girdim. Max 2000 bütçe ile modem lazım. Şuan internet fiber ama 25 mbps...
  4. I

Yardım 5 ghz destekleyen alınabilir en f/p menzil genişletici bu mu?

https://www.amazon.com.tr/dp/B01MD1SKLL/ref=asc_df_B01MD1SKLL1687523400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B01MD1SKLL&linkCode=asn&th=1 bunu buldum 739 tl. evdeki modemde 5 ghz var ve kimse kullanmıyor herkes 2,4 e bağlı 5 ghz yi odama taşımak istiyorum. hızlı olduğu için...
  5. I

Yardım WİFİ SİNYAL GÜÇLENDİRİCİ ÖNERİSİ LAZIM

ODAM İLE MODEM ARASINDA 3 4 DUVAR VAR. İPHONE TELEFONUM 2,4 GHZ TAM ÇEKERKEN S23 BİRAZ YAVAŞ ÇEKİYOR VE İNTERNET YAVAŞ OLUYOR. ODAMA SİYAL GENİŞLETİCİ TAKMAK İSTİYORUM. MODEMİMDE 5 GHZ VAR AMA KİMSE BAĞLI DEĞİL. 5 GHZ ODAMDA ÇOK AZ ÇEKİYOR AMA BAĞLANILMIYOR KOPUYOR. 5 GHZ Yİ ODAMA...
  6. I

zte markanın bu modemi iyi mi??

eski vestel modem vardı sorun yaşadım ve yeni modem getirdiler. ZTE H298A modem iyi mi? anlayan bakabilir mi normalde modem almak istemiyorum. ama iyise almayım diye dedim
  7. I

Yardım vestel marka türktelekom modem kullanan var mı ? acil

türktelekom eski 6 yıllık modemde internet kopmaları yaşıyordum modemde internet var ama pc ve wifi internet bağlantısı kopuyordu ve modem resleyince geliyordu. bugun türktelekomu aradım geldiler modem değiştirdiler. yeni VESTEL marka modem taktılar ama sorun şu benim internet paketim 25 mbps 6...
Top Bottom