Arama sonuçları: *

1. R

Modem- router önerisi

Merhaba arkadaşlar ben dubleks bir evde yaşıyorum ve modemim alt katta evin içerisinden kablo çekmek istemiyorum o yüzden üst kata bir router almak istiyorum. Üst katta masaüstü bilgisayar olduğu için routerden pc ye kablo çekmem lazım şuan 500mbps (Türkcell Superonline ve modemi wifi6 destekli...
  2. R

500mbps'a kadar destekli router önerisi

Merhaba arkadaşlar ben dubleks bir evde yaşıyorum ve modemim alt katta evin içerisinden kablo çekmek istemiyorum o yüzden üst kata bir router almak istiyorum. Üst katta masaüstü bilgisayar olduğu için routerden pc ye kablo çekmem lazım şuan 500mbps (Türkcell Superonline ve modemi wifi6 destekli...
  3. R

Wifi sinyal güçlendiricisi tavsiyesi verebilirmisiniz.

Merhaba arkadaşlar bir wifi sinyal güçlendiricisi almak istiyorum daha doğrusu arka odaya kablosuz şekilde internet çekmek istiyorum ama bilgisayarım masaüstü olduğu için üzerinde de port bulunması gerek. Önerebileceğiniz bir cihaz varmıdır? Fiyat performans ürünü uygun fiyatlı güzel verim...
  4. R

vdsl için Modem önerisi

Merhaba arkadaşlar modem tavsiyesi yapabilecek varmı. Vdsl hat kullanıyorum sürekli wifi den kopuyorum modemin wifi si kapanıyor sanki modem almak istiyorum önerebileceğiniz bir modem varmı? 5 kişiyiz modeme 5 telefon 1 laptop 1 tablet bağlı oluyor genelde çok kopma yaşıyoruz. Bütçe 300 tl...
Geri