Arama sonuçları: *

1. R

VDSL Modem önerisi alabilirmiyim ?

Arkadaşlar selam vdsl modem aldım asus dsl n16 ÇÖP. Garantiye verdim hiç bir şey yapmadan yolladılar. Sonra bir daha garantiye yolladım değişim için onayladılar aldığım firmada yokmuş para iadesi yaptılar. ASUS harici önerebileceğiniz vdsl modem arıyorum.
  2. R

ASUS DSL-N16 Wifi Sorunu

Arkadaşlar selam. Asus dsl-n16 model modem kullanıyorum. Wifi çöp ötesi çöp. Modem ile telefon arasında 60 cm yok. Wifi bu kadar berbat nasıl olabilir. Kabloluda 0 sıkıntı 100mbit. Wifi berbat. Youtube video donuyor. Sebebi neler olabilir ? 1641751008 çözdüm telefonda sıkıntı iphone 55mbit...
  3. R

Yardım ASUS DSL N16 - Wifi Sorunu

Arkadaşlar selam. Modem kablolu da muhteşem 75mbit hat var 74 alıyorum. Wifi çöp. Dibindeyim 15mbit. 15mbit yeter sorunum yok gel gelelim sürekli kopma bağlanamama gibi sorunları var. Nasıl çözeriz ?
  4. R

Tenda V300 Wifi Sorunu

Arkadaşlar selam. Tenda V300 modem aldım. Wifi sürekli kopuyor + wifide yavaş. Kablolu 74mbit alıyorum wifiye geçtimmi 25 geçmiyor. En büyük sorunum sürekli kopma yapıyor. Kanalı 11 e aldım biraz önce 1 saat beklemeliymişim galiba bakalım .
  5. R

ADSL Modemden router olur mu ?

Arkadaşlar selam. Tenda marka bir vdsl modem aldım. Fakat evin bazı noktaları kör kalıyor. Bende odadan koridora bir router yapmak istiyorum. Tenda ana modemim olacak vodafone un verdiği huawei 531s model bir adsl modem var kenarda onu koridorda wifi dağıtsın diye kullanmak istiyorum. Mümkün mü ?
Top Bottom