Arama sonuçları: *

1. Ş

Router montajında sıkıntı yaşıyorum

Marcusys mr 80x router aldım. Modeme bağladım. Marsuys linkinede girdim adımları yaptım son adımda bir hata aldım. Hata görselde mevcut. 2 sorum var. 1 türkneti arayıp extra router taktığım için izin mi almam lazım ? 2 eğer böyle saçma bir şey yoksa neden bu sorunu yaşıyorum ve nasıl çözerim...
  2. Ş

Mr 80x vs Mr60x router

https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/853790-868172/mercusys-mr80x_mercusys-mr60x/farklari/ Mr 60x al dediler bende bir üst modelini aldım amr89x aldım . Artıları eksileri nedir ? Mr 80x almakla iyi mi? yaptım ? Not: mr 80x yarın elime ulaşacak. Elimdede 8 yıldır kullandığım modemim var...
  3. Ş

En hızlı modem önerisi

Şuan ki F/P modemler hangileri. Wifi den telefonu bağladığımda çok hızlı olsun istiyorum. Bütçe 2000 fakat kendini kanıtlamış illede fazla para verip bunu al derseniz. Bütçe artırabilirim. Türknet kullanıyorum. Ama türk telekom alt yapsını kullanıyor. Fiber kablo kullanmıyorum. Belki...
  4. Ş

Modem resetleme kaç dakika sürer?

Görseldeki modemi resetledim. 15 dk geçmesine rağmen hala kullanılmaya hazır değil. Reserleme ne kadar sürüyor? Dsl, Wlan ve Power ışığı sabit yanıyor sadece İnternet ışığı yanıp sönüyor.
Top Bottom