Arama sonuçları: *

1. Yiğit Karslı

Modemi başka odaya takınca çalışmama

Arkadaşlar modem oturma odasındaydı bende pcye daha yakın olsun diye çocuk odasına taktım çalışmadı sizce sorun nedir neyi yanlış yapmış olabilirim?
  2. Yiğit Karslı

Superonline internet paketi değiştirme

Turkcell superonline 6mbps ev interneti paketi kullanıyorum lakin 16 mbpslik pakete geçmek istiyorum nasıl yapabilirim?
  3. Yiğit Karslı

Millenicom internet nasıl?

Arkadaşlar millenicom internet nasıl söz verdikleri hızı falan veriyorlar mı oyunlarda ping nekadar oluyor kullananlar yazarsa çok iyi olur.
  4. Yiğit Karslı

Bir firma nasıl diğerlerinden daha fazla hız veriyor?

Arkadaşlar superonline, turk Telekom, turknet ve Vodafoneda altyapı sorguladım hepsi en fazla 16mbps hız verebileceğini söyledi.(Binamda fiber altyapısı yok) fakat sadece millenicom 28mbps hız verebileceğini söyledi. yani hepsi 16 veriyor bitek millenicom nasıl oluyorda 28 mbps hız veriyor ben...
  5. Yiğit Karslı

Hangi İnterneti almalıyım

Merhaba, bu yaz kullandığım ev interneti nin süresi bitiyor ve bu yüzden yeni bir İnternet almayı düşünüyoruz. Bizim binada maalesef fiber altyapısı yok. En fazla 16mbps hız alabiliyoruz. Bu durumdan çok şikayetçiyim sizce bu durumum bir çözümü varmı ne yapmalıyım veya yoksa hangi markayı...
  6. Yiğit Karslı

İnternet paketime nasıl bakarım

.
Top Bottom