Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

VDSL 100 mbps için modem önerisi

Selamlar modem almayı düşünüyorum bütçe belirlemedim ama en ucuza çözebileceklerimizden olsa çok iyi olur. Birde bu alan genişletmek için kabloyla modemden salona bi modem gibi bi aletle yaymak istiyorum uyumlu bir cihazda önerirseniz yanına çok iyi olur. İkisi için belirlemedim bütçe ama uyguna...
  2. OdinSonThoR

Wifi alan genişletici önerisi

Merhabalar, salon tarafında internet çekmiyor diyebilirim. Xiaomi router var bu kablosuz olan ama çok bir etkisini göremiyorum maalesef, kablolu bir şekilde bu wifi alanını genişleten aletler varmış, hiç araştırma yapmadan fikir almak istiyorum. Ortalama ne kadardır? Uygun bir şey arıyorum. Her...
  3. OdinSonThoR

Modem dışında ekstra bir kablo almam gerekli midir

Selamlar arkadaşım kullanmadığı eski VDSL modemini bana verdi ama hiç kablo vermedi kablo almam lazım mı? Eski modemim ADSL yeni modem VDSL ekstra bir kablo lazım mı
  4. OdinSonThoR

Sahibindenden 2.el modem önerisi

Param çok fazla yok 400-500 TL'ye 2.el anadolu yakasından tercihi üsküdar kadıköy ümraniye taraflarından şu alt linkten ne önerirsiniz VDSL https://www.sahibinden.com/vdsl-modem?address_region=2&query_text_mf=modem&query_text=modem&sorting=price_asc
  5. OdinSonThoR

VDSL modem önerisi??

Selamlar yaklaşık bilmem kaç yıllık ADSL deneyiminden sonra artık VDSL'e geçiyorum. 1 hafta sonra 18 oluyorum ondan 1 hafta sonra ise maaşım yatar muhtemelen Netspeede geçiyorum. 81 Mbps altyapım var 100Mbps bir paket alacağım. Bütçe vermiyorum şöyle diyeyim 700-800TL civarına kadar okeyim ama...
  6. OdinSonThoR

Ucuz ve kaliteli VDSL modem önerisi

İnternet değiştireceğiz adsl den vdsl e geçeceğiz modem kiralama 10-15Tl pahalı geldi. Alabilinecek en ucuz vdsl modemi almak istiyorum. Eğer alırsam 100 mbps olan paket alabileceğim. En ucuz hangi modemi almalıyım Şu an kullandığım modem bunun vdsl desteği yok değil mi?
  7. OdinSonThoR

Arkadaşlar pc ye wifi nasıl bağlanır

MSI B450M PRO-VDH MAX 3866MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart Anakartım bu muhtemelen wifi özelliği yok kablo çekmek istemem modemle aramda maks 2.5 metre var wifi la bağlanmak istiyorum bunun için önerilen bir aparat varmı maks 100 tl var mı ? zaten maks aldığım değer 35 download
  8. OdinSonThoR

Yardım İnternet gücü arttırma

Modem ile salondaki televizyon arasında 1 mutfan 1 oda var yaklaşık 11-12 metre kaba taslak öl.tüm interneti wifi ı salona nasıl çekebilirim interneti en uzak odaya koymuş akılsızlar başka yerdede yok salona interneti nasıl taiıya bilirim modemim...
Top Bottom