Dostlar Türknet kullanıyorum ve modemim Asus DSL AC51 modemim var. Sürekli internet kopmaları yaşıyorum. Nasıl bu sorunu geçirebilirim? Modem sürümüm 473.
1000 liraya kadar bir modem bakıyorum. Kesinlikle asus olmasın zaten bir tane var crc hatası alıyorum ve sürekli kopmalar meydana geliyor. TTNET Zyxel modemde öyle bir sorun olmuyor. Önerileriniz için teşekkür ederim
Başlıktaki modeme sahibim. Böyle ara ara 1 dakike ile 3 dakika arası kopma olup geliyor. Yani ben 1 saat kullanyorsam modemi toplam en az 5-10dk tekrar bağlanmasını beklemek zorunda kalıyorum. Eski türktelekom zyxel modemde böyle bir sorun olmuyor ama gelen DSL kablosunu asusa takınca kopmalar...
https://www.incehesap.com/asus-dsl-n16-4port-300mbps-fiber-modem-fiyati-29059/
şu linkteki modem iş yapar mı? wifi ile işim yok 3 arkadaş evdeyiz hepimizz pc'yi bağlayacaz bide uyumadan önce instada reels paslaşırız o kadar. 83mbps hız alıyorum
Agalar 600-800tl arası modem öneriniz var mıdır? Bizim emektar an itibariyle rahmetli oldu. 800 max bütçe üstüne çıkamam hatta daha ucuz olması daha tatlı olur
Kankalar ailemin evine internet bağlatıyorum da. Türktelekom taahhüt bitmiş 8mbps ye düşürmüşler üstüne 150tl para ödüyorlardı. Şu attığım modem 35mbps destekliyorsa 35lik bi internet bağlatıyım eve.