Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Yardım H300S Modeme laptop bağlanmıyor?

Masaüstü bilgisayarlar bağlanabiliyor ama 2 tane laptop denedim ikiside bağlanmıyor internete laptopluk sıkıntı yok engelleme falan varmı diye baktım oda yok her şey kapalı ama giremiyor sanki şifre yanlışmış gibi davranıyor.
  2. Yusufx

Yardım Laptop internete bağlanmıyor

Laptopluk herhangi bir sıkıntı yok 2 laptopdada denedim bizim internetin şifresini doğru yazmama rağmen girmiyor hata veriyor yanlış gibi ama başka yerlerdeki internete bağlanıyor modemden olduğunu düşünüyorum sizce bir ayar falan mı açık
  3. Yusufx

Modem H300S Laptop bağlanamıyor.

Lenovo laptop var şifresi falan yanlış diyor doğru olmasına rahmen sadece şifresiz ağ açıyorum ona bağlanabiliyor başka bi yerde denedim açaba bizlik sıkıntımı evet düşündüğüm gibi bizlik bi sıkıntıymış bizim modemden dolayı bağlanamıyor galiba ne ayarı açık olabilir?
  4. Yusufx

Yardım Vodafone İnternetim kopuyor!

İnternetimde kopmalar oluyor bildirmeme rahmen modemde internet ışığı kırmızı oluyor H 300S kullanmaktayım bunun sebebi nedir?
  5. Yusufx

Yardım Şifre doğru internete bağlanamıyorum!

Laptop üzerinden şifreyi doğru girmemize rahmen diğer cihazlarda bağlanabilmemize rahmen laptopda bağlanmıyor ama başka ağa girebiliyor.
  6. Yusufx

Asus DSL-AC51 Alınır mı?

Asus DSL-AC51 boyle bir modem önerdiler fiyatıda uygun yorumları puanıda çok iyi bu modemle Turknet VDSL 100MPS iyi olur mu iyi çeker mi turknetlik sorun olur mu asus olduğu için.
  7. Yusufx

Yardım Turknet T50B modemini kulanan varmı?

T50B ile modemli başvuru başlatan varmı ne zaman geldi sorun yaşadınız mı? 2. Tenda v12 kulanan varmı?
  8. Yusufx

Yardım Turknet modem öneri hangisi daha iyi?

Turknet vdsl 100mps gözüküyor santral mesafe 17 metre hem wifide çok iyi hemde ethernet olarak çok iyi modem lazım güzel fiyatı olmak şartıyla aşağıdaki modemlerden hangisi daha iyi veya sizin öneriniz 1. https://ty.gl/0znlnp8z69 Zyxel T50B 2. https://ty.gl/ruab40zkpz ( Tenda V1200
Top Bottom