Arama sonuçları: *

1. ZeusOki

Ttnet Zyxel vmg3312-b10b mi ? Tp Link td w9970 mi ?

Bende bu iki modem de mevcut fakat ben ttnet olanı deniyorum. Hangisi daha iyi hangisini kullanmalıyım?
  2. ZeusOki

Öneri İnternetime Kimlerin Girdiğini Nerden Öğreniyoruz???

Türknet kullanıyorum modemin fotosunu da atacağım acaba hangi cihazların internetime bağlı olduğunu nasıl öğreneceğim bu aralar biraz yavaş gibi kuşkulandım bi yardımcı olur musunuz?
  3. ZeusOki

Öneri 1080p yayın açabilir miyim ?

Internetim nasıl arkadaşlar ? 1080p Yayın açabilir miyim ?
  4. ZeusOki

Yardım İnternetim Nasıl???

Arkadaşlar ınternetim bu ama bu telefondan ölçüttüm pc yi kablo ile bağlayınca daha fazla olur diye tahmin ediyorum ping de aynı şekilde benim merak ettiğim evde 3 kişiyiz kardeşim ve ben pc de online oyun oynasak yani 2 pc bide annem tel. Bağlanıyor acaba bizim oyunlarda Csgo,lol vb ping olur...
  5. ZeusOki

Yardım Türknet Kurulum Randevu

Arkadaşlar Türknet belgelerimi teslim ettim şimdi 48 saat içinde beni ariyacaklar ve randevu vereceklermiş acaba türknet olanlar size ne kadar süre verdiler randevu için uzun sürer mi acaba ?
  6. ZeusOki

Yardım Türknet Sözleşme

Arkadaşlar ben türknet sözleşme gönderdim belge yani çıkartırdım ve imzaladım fakat içimde bi kuşku var. Ben sadece en arka tarafında imza, adım soyadım ve tarih vardı ben orayı doldurdum fakat diğer kağıtlarda imza fln yazmıyordu onlara bir şey yapmadım acaba doğrumu yaptım bu benim ilk resmi...
  7. ZeusOki

Öneri Türknet Güvenilir mi?

Ya abi ne güzel türknet alacaktım gitmişler annemin aklını karıştırmış arkadaşları yok dolandırıcı yok bu da çiftlik bank gibi diye diye kadının aklına girmişler ne yapacam ben ya off
  8. ZeusOki

Yardım Türknet İptal İşlemi

Beyler ben türknet geçecektim bizimkiler sonra vazgeçti güvenmiyorlar ben sözleşme hariç bütün işlemleri yaptım ama e mail hesabıma gelen o sözleşmeyi çıkartıp göndermedim ama geri kalan işlemleri yaptım kimlik fotosu sonra tc kredi kartı bilgileri fln acaba ben arayıp iptal etmek istiyorum...
  9. ZeusOki

Yardım Türknet Telefon bağlantısı

Merhaba arkadaşlar bende aşşağıdaki modem var altyapimiz türktelekom fiber türknet alacağım fakat telefon istiyor mu bağlantı için onu merak ediyorum çünkü modem de phone bağlantısı var.
  10. ZeusOki

Yardım Fiber Modem Önerisi

Merhaba ben türknet almayı düşünüyorum. Bana 75mbps download ve 4mbps upload vereceklerini söylüyorlar. Türknet de türktelekomun altyapısını kullandığı için hemen türktelekomun altyapı sorgulama sitesine girdim ve altyapımın fiber olduğunu öğrendim fakat bende FİBER MODEM yok. Ne önerirsiniz...
  11. ZeusOki

Yardım Türknet Hız sorgulama

Merhaba ben türknet almayı düşünüyorum. Fakat bi sorum olacak. Ben türktelekom fiber sorgulama sitesinden sorgulama yaptım ve altyapımda fiber varmış. Türknet de türktelekomun altyapısını kullandığı için acaba internetim daha hızlı olur mu türknette hız sorgulaması yaptım ve bana 75mbps download...
  12. ZeusOki

Yardım Modem/Router

Merhaba ben türknet e geçmeyi düşünüyorum türknet türktelekomun altyapısını kullandığı için türktelekomun altyapı sorgulama sitesine girdim ve altyapımın fiber olduğunu öğrendim türknet bana 75mbps download ve 4mbps upload 86tl ye vereceğini söylüyor fakat verdiği modem fiber desteklemiyormuş...
  13. ZeusOki

Modem

Arkadaşlar bu ne anlama geliyor?
  14. ZeusOki

Öneri Modem/Router

Merhaba ben türknet almayı düşünüyorum türktelekom altyapısına baktım fibernet varmış ve türknet de bana 75mbps download ve 4mbps upload vereceğini söylüyor. Ama bende modem veya router yok acaba ne alsam 2 tane game pc bağlanacak ona göre söylerseniz evde 4 kişiyiz öne benim aklımda söyle bi...
  15. ZeusOki

FİBER İNTERNET

Arkadaşlar ben türktelekom kendi sitesinden fiber varmı yokmu diye baktım varmış acaba bu ne anlama geliyor daha mı hızlı olur ınternetim türknet almayı düşünüyorum acaba fiber olur mu türknet galiba türknet türktelekom altyapısını kullanıyormuş ne diyorsunuz iyi bise mi öneriniz nedir ?
  16. ZeusOki

Modem/Router

Beyler ben türknet almayı düşünüyorum 35mbp hız veriyor fakat aylık 10tl farkla 75mbp kadar verebileceğini söylüyor altyapım müsaitmiş her neyse şimdi evde 2 tane oyun pc var evde toplam 4 kişiyiz hangi modemi alsam acaba bide router fln varmış mess diye bise de varmış ne bilmiyorum pek bunların...
Geri