Arama sonuçları: *

1. Wînd

Yardım Tp-Link Deco E4 aldım fakat hiçbir işlev görmüyor

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bizim evde benim yaşadığım oda binanın dışında biz 1.katta oturuyoruz ve en arkada dışarda bahçemiz vardı oraya kulübemsi bir oda yaptım yani oda evin dışında. İnternet benim odam da var. Modem benim yanımda fakat evin içinde hiçbir kimse wifi'ye bağlanamıyor...
  2. Wînd

Menzili geniş olan, güzel sağlam modem öneriniz var mı? Vdsl

Maks 80 gördüğümü söylüyorlar ama 50lik almamı istiyorlar sizce 100lük mü alayım 50lik mi alayım? Ek olarak modem lazım odam evin dışında benim olduğum yer hariç başka yerde internet yok. Geniş menzilli ve kaliteli Türk telekom bana 1700 tllik önerdi biraz daha ucuz olabilir
  3. Wînd

600 tl bütçeye wifi çoklandırıcı önerisi

Selam arkadaşlar, evin 1 odasında internet var diğer yerlerde sinyal 1 yani neredeyse hiç yok. Bütçemiz 600 TL, bütün eve sinyal verebilecek bir çoklandırıcı bulabilirmiyiz. Ev küçük ve 2+1. Bütçe maks 600.
  4. Wînd

Yardım *Wifi nasıl daha iyi çeker, ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar merhaba. Benim odam evin dışında yeni bir yer yapıp beton attım ve arka bahçeye bir oda yarattım. Evdekiler ise evin en ön kısmında yani odamla arasında 20 metre ve 5 duvar farkı var. Modem benim odamdayken içerdekilerde internet hiç çekmiyor. Xiaomi router kullanıyorum fakat...
Top Bottom