Arama sonuçları: *

1. Handle

FİBER DESTEKLİ MODEM ÖNERİSİ

Müşteriye gidicek kendim zyxel 3625 t50b kullanıyordum ama hiçbiryerde stok kalmamış ikinci elden bakıcam onun dışında aynı performansı alabileceğim modem varmıdır f/p olarak şimdiden teşekkürler
  2. Handle

Yeni̇ Modem İnterneti̇n Tam Hizini Vermi̇yor

Bende Zyxel vmg3625-T50B modelli modem vardı o arızalandı servise yolladım bana vmg8623-t50b modelini yolladılar hemen hemen aynı modem bunda voıp de varmış galiba her neyse ben bunu kurdum ilk kurduğumda olması gerektiği gibi 100mps internet paketim var altyapı kablolar 83 destekliyor 83 ü...
  3. Handle

Yeni̇ Modem Gönderi̇ldi̇ Eski̇si̇nden Daha Mi İyi̇?

Daha önce konu açmıştım modem bozuldu diye yolladım Zyxel'e hemen yenisi ile değiştirdiler ama yeni gelen modelin arkasında iki tane phone girişide var ve benim bozulan modem Zyxel VMG3625-T50B modeliydi yeni gönderdikleri VMG8623-T50B modeli artı olarak üzerinde VoIP IAD de yazıyor bu modem...
  4. Handle

MODEMİM BOZULDU TÜRKNETE ULAŞAMIYORUM

Kardeşim modemi yerden yere vurdu hiç bir ışık yanmıyor tepki vermiyor fişe takılı bırakınca biraz sonra fark ettim ısınmış ama ışıklar yanmıyor türknetten alınmış Zyxel modem bizde türknet kullanıyoruz ama modemi ikinci el aldım hala garantisi var türknete ulaşmsk istedim telefonu aradım ama...
  5. Handle

MODEMİMDE 5ghz hat gözükmüyor

Sürekli gözükmüyor bazen geliyor bazen modemde ışığı yanmasına rağmen wifida gözükmüyor
  6. Handle

Yardım İNTERNETİM KESİLDİ YARDIM

Dün yeni modem ( Zyxel 3625 t50 b )alıp kurdum internet gayet iyiydi sabah elektrik gidip gelmiş sonrasında internet yok şimdi baktım hala aynı ne yapmalıyım modem arayüzünden modeme gelen interneti nereden görebilirim 1696262079 Arkadaşlar internetim yok yardımcı olun
  7. Handle

Yardım BU MODEMİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-zyxel-vdsl-modem-1125027501/detay 100mps türknet kullanıyorum şuan da veriler aşağıdaki görseldeki gibi Mevcut modemim TP link 9970 wifi da test yaptığımda 41 42 mps yı geçmiyor tek kanal olduğundan dolayı...
  8. Handle

EVDE BÖYLE BİR WİFİ ADAPTÖR BULDUM

Evde bunu buldum kaliteli bir şey mi PC yok kullanamıyorum öyle duruyor
  9. Handle

VDSL dualband destekli modem önerisi

Türknet 100mps paket kullanıyorum modemim TP link 9970v3 30mps veriyor bir arkadaş 5ghz bir modem alırsam yükseleceğini söyledi gerçekten yükselir mi Bu modemi önerdi ama çok pahalı Yerine Bu modemi alsam bir farkı olurmu
Top Bottom