Arama sonuçları: *

1. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔥İndirim 2K 27INC IPS 200HZ 6800tl son 17 stok

Gidipde va panele 6k vereceginize 800 daha koyup bunu almak daha mantikli geliyo Aradaki 800tl ye kazandiklariniz ips panel 200hz Amazon garantisi bunlar 800 tl ye deger diye dusunuyorum son 17 stok kaldi LINK @Abdullah Hacıgül abi bence fiyat performans olarak bu monitoru inceleyebilirsin...
  2. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

GIGABYTE 27 inç 2K 5499₺

—————LİNK———————-———————-LİNK ———— Gördüğünüz üzere iki monitör de çok uygun fiyata düşmüş düşünceleriniz nedir
  3. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔥İndirim ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse [Ön Sipariş] 1199₺ !!!Wraith!!! (İYZİCO İLE 700₺)

Mouse wraith sitesinde ön sipariş olduğundan zaten indirimde Üzerinde birde Wraith iyziconun ilk siparişe 500₺ cashback kampanyasına eklenmiş girip iyzico uygulamasından kampanya kısmında en aşşağıda bakabilirsiniz bence mouse ihtiyacı olan kişiler kaçırmasın Mouse Link
  4. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

❌İndirim Bitti! AULA F75 parolapara+İlk sipariş 1700₺

AliExpress den ilk sipariş indirimi başlamış + parola para kampanyasıyla birleştiriliyor ANCAK 30 € lık gümrük sınırını nasıl geçiririz konusunda bilgim yok bilgisi olan varsa aydınlatsın üste ekliyeyim kendimde almayı düşünüyorum gümrük konusunda aydınlatan olursa kendimde alacağım LİNK
  5. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔥İndirim Ajazz 159 pro 8K stokta ve indirimli

Ajazz 159 pro bildiğiniz üzere üretimi durduruldu deniyordu stoklara tekrar girmiş indirim linki de mevcut fakat her şey okey ödeme yap dediğin zaman fiyatı indirimsiz yapıyor sebebi nedir yardımcı olacak varmı görselleri ekliyorum ama ödemeye geç diyip hesabımla giriş yapınca 1600 tl yazıyor...
Geri