Arama sonuçları: *

1. kullanmıyorumkolaygelsin

Kulaklık almak isteyenlere: Corsair HS35 228 TL

Hepsiburada'da indirim var, fiyatı baya düşmüş. Hepsiburada, arada bir böyle indirimler yapıyor ve benim aklıma da hep iade edilmiş ürünleri ucuzdan satmaya çalıştıkları düşüncesi geliyor. Sıfır olduğuna güveniyorsanız alabilirsiniz, fiyatı baya baya iyi...
  2. kullanmıyorumkolaygelsin

Gaming Laptop alacaklar bu fırsatı kaçırmasın (bence)

GTX 1660Ti ekran kartı, Ryzen 7 3750H işlemci, 8GB Ram (genişletme yuvası mevcut) 256GB SSD 1TB HDD, IPS ekran. Bence kaçırılmaması gereken bir fırsat, şu aralar laptop alacak olsam bunu tercih ederdim, aldıktan sonra 8GB Ram eklemesi ile kullanırdım...
  3. kullanmıyorumkolaygelsin

Fiyatların arttığı bu günlerde indirimli Curved 144 Hz Monitör

Doların aşırı arttığı, haliyle fiyatların da uçtuğu bu günlerde Mediamarkt'ta indirimler var. Görüyorum, fiyatlar daha da uçmadan sistem toplamaya çalışanlar var. Bu fırsattan yararlanmanızı istedim. 144 Hz VA panel Curved Samsung Monitör 1099 lira...
  4. kullanmıyorumkolaygelsin

Vatan Bilgisayar RX 5600XT ve i5 9600KF uygun fiyat

Bazı OEM parçalar indirime girmiş, ihtiyacı olanların haberi olsun istedim. 5600XT : 2200 TL https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-5600-xt-pulse-gddr6-6gb-192bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti.html 9600KF : 1279 TL...
Top Bottom