Arama sonuçları: *

1. cengizovic

🔥İndirim Razer BlackShark V2 Pro (2023) - PC - 6550 TL

Kendim kullanıyorum. En son fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 8-10k küsur gidiyordu. Kendim kullandığım için konu açmak istedim. Tavsiye ederim. İkinci el kullanılmış kısmında 5571 TL ürünü de var. https://www.amazon.com.tr/Razer-BlackShark-V2-Pro-kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/dp/B0BXLWCLZN
  2. cengizovic

❌İndirim Bitti! Razer Blackshark v2 + USB Ses Kartlı Kulaklık 2519 TL

Tam 1 ay önce 2800 TL'ye 3 ay taksitli Special Edition modelini almıştım Amazon üzerinden. 2-3 haftadır kullanıyorum gayet güzel bir kulaklık. Kesinlikle tavsiye edebileceğim kulaklık. Hatta elimdekini iade edip buradan 300 TL indirimle alma isteği var ama kararsız kaldım. Edit: Bu arada kendim...
  3. cengizovic

MSI Vigor GK50 Kailh Low Profile 1099 TL

Güzel mekanik klavye low profile olmasa alırdım direkt. Daha önce White Switch kullandım çok iyiydi. İade ettiğime pişmandım. https://www.hepsiburada.com/msi-vigor-gk50-tr-rgb-low-profile-mekanik-oyuncu-klavye-p-HBV00000S1JTL
  4. cengizovic

1 dolarla 15+25 dolar kazanmak

Agalar bilmiyorum bu konular yasak mı emin değilim. Yasaksa kaldırayım konuyu. Ama kaybedecek hiçbir şey olmadığı için herkes kazansın isterim. Yeni uygulama borsası var, yeni üyelere; 1 dolarla 15+25 dolar kazanıyorsunuz. İsmi Abra. Play storeden abra isimli uygulamayı indiriyorsunuz. kayıt...
  5. cengizovic

Yardım MSI geri ödeme formunda ''Yararlanıcı'' kısmına ne yazıyoruz?

Arkadaşlar forumu dolduruyorum son aşamaya geldim bu kısıma ne yazıyoruz? başvuranlar yardım edebilir mi?
  6. cengizovic

MSI MPG B550 Gaming Plus indirime girer mi?

Arkadaşlar 3-4 gün önce indirime girmişti. Yetişemedim. 1189 TL civarı düşmüştü. Geri ödemeyle 930 TL civarı geliyordu. Yatıyorum kalkıyorum bu kartı takip ediyorum. Bir türlü indirime girmiyor. Mağazada stok gösteriyor ama webstok da yok diyor. Şu kartı alsam geri kalan parçaları da alacağım...
  7. cengizovic

1700 TL Ryzen 5 3600 işlemciyi kaçırdım.

N11 de kuponumla beraber kutulu 3600 işlemci 1719 TL geliyordu. Küsurat eksiğim vardı. Tam 2 dakika para yatırdım geldim stok bitmiş.. Moralim aşırı bozuk. Kaç hafta bekleyip kovalıyordum. Gün içinde bu işlemciye indirim gelir mi daha? Black friday mı bekleyim ne yapayım?
  8. cengizovic

N11 kuponunu ekran kartında kullanma?

Kuponum resimdeki gibi, geçerli olmayan kısımda elektronik yazıyor ama altında telefon ve hatlarda kullanamazsın tarzında bir kupon mu? Ekran kartında kullanabilir miyim bunu?
Geri