Arama sonuçları: *

1. 1

GSkill Trident Z Neo RGB 16GB (2x8GB) 3600MHz CL 16 DDR4 Ram SADECE 1080 TL

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Ryzen serisi için minimum 3600 Mhz Ram öneriliyor. Bunun üzerine 3600 Mhz en düşük cl değerli ram arayışına girdim. Yüksek performans için biliyorsunuz oyunlar için düşük gecikme süreleri gerekli. Ardından bir araştırmanın ardından türkiye piyasasında'ki en iyi CL 16...
  2. 1

Pccooler Profesyonel Oyuncu Kasası ST000000006 Sadece 720 TL

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, Bu kasayı uzun süredir araştırıyorum . Cidden kullanan insanlardan güzel yorumlar okudum belki tercih edilebilir. Trendyol ve N11'de aynı kasa 20 tl bir fark ile satılmakta aynı satıcı tarafından bilgilendirmekte fayda var. Ayrıca Kasa sadece Mini Atx -...
  3. 1

Asus TUF EVO Radeon RX 5600XT Sadece 2999TL

Arkadaşlar dolar kurunun artması ve diğer etkenlerle beraber kartın fiyatı biraz arttı. Ama halen almayı düşünenlere kesinlikle soğutmasını ve kalitesini tavsiye ederim. Çok kısa bir araştırma ile beraber en iyi 5600xt'lerden biri olduğunu görebilirsiniz.
  4. 1

Sharkoon 750W WPM Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı Sadece 720 TL

Arkadaşlar merhaba forumda araştırma yaparsanız bu güç kaynağının çok önerilmediğini görebilirsiniz. ama ben gine de bilgilendirmek istedim. Düşünenler olabilir 600w 650w güç kaynağı almak yerine daha güçlü gold sertifikalı yarı modüler bir psu tercih edilebilir. AMA ÜRÜN TİER C LİSTESİNDE onu...
  5. 1

Asus TUF Gaming VG279Q1A 27'' 1ms 165HZ Full HD FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü Sadece 1899 TL

Arkadaşlar indirim iyi gibi duruyor düşünenler ilgilenebilir. Akakçe'de en uygunu 2300 TL civarı düşünülebilir. Site güvenilir'dir.
Top Bottom