https://www.teknobiyotik.com/aerocool-tor-2x14cm-adreslenebilir-rgb-fanli-guclendirilmis-camli-usb-3-0-mid-tower-siyah-oyuncu-kasasi.html#!prettyPhoto
Fiyat olarak güzel diyebilirim, birkaç eksisini söyle diyecekseniz kontrolcü - fanın 6 pin olması, kasanın önünün kapalı olması ve üstte sıvı...
Fiyat çok iyi. Alacaksanız test ederek almanızı öneririm çünkü bu tip işlemcilerde ryzen 3 gibilerinin üstüne 5600x plakası koyanlar olabiliyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-ryzen-5-5600x-933368245/detay
En ucuz 6900 XT'nin 20000 küsürlerde olduğu düşünülürse çok iyi fiyat.
Yüksek bütçeli sistem toplayacaklara öneririm.
https://www.gaming.gen.tr/urun/65336/gigabyte-radeon-rx-6900-xt-gaming-oc-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/
2. elde bu paralara giden bir işlemci, rakibi 10400F'den 100 TL daha ucuz.
Alacak adam bunun yanına en kötü M200 alsa bile mis gibi olur. Bu fiyata cidden çok iyi.
AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci (bilgisayarmodifiye.com)
İndirim hala devam ediyor
Fiyatı bence çok iyi, 11. nesil için b560 yerine bunu alıp 10. nesik işlemciyle bios güncelleyerek kullanmak bence çok daha mantıklı bir seçim olur.
GIGABYTE Z490 UD 4500MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI ATX Anakart | ITOPYA
Fiyat çok iyi, 1 yıl civarı kullanılmış gibi, 2 yıl garanti gayet iyi, elden test edip alınacaksa kaçırmayın derim.
ASUS ROG RX580 8GB 25Bit GDDR5 - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 920983168
Ürün sıfırmış, Ukrayna'dan alınmış ve firma 12 ay garanti veriyor ama ne kadar yararlı bilemiyorum, bence gayet iyi fiyat, ihtiyacı olan kaçırmasın derim.
Asus GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 920983723
İtopya bu sefer bayağı güzel bir indirim yapmış, ihtiyacı olanın kaçırmamasını öneririm.
Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
İnceleme - Corsair Void RGB Elite USB kulaklık incelemesi | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
Fiyat bayağı iyi.
Elden test ederek alabilecekseniz kaçırmayın derim.
Bu fiyata normalde 3gb düşük versiyonları bulunuyor.
İlan ölüymüş, şimdi fark ettim, kusura bakmayın.
Mesaj yazmazsanız sevinirim. Konunun yükselmemesi için.
İstanbul içinde, ikinci el satılık msi GTX 1050 2 gb ekran k (letgo.com)
Sahte ilan mı değil mi emin değilim, denemeye değer bence.
İlan gerçekse de elden, test edip almanızı öneririm.
Amazon.co.jp: GAINWARD GeForce RTX3060 GHOST OC 12G Graphics Board NE63060T19K9-190AU-G VD7554: Computers & Peripherals
Her şey dahil 7000'leri geçeceğini düşünmüyorum. İhtiyacı olan kaçırmasın derim.
Eğer marka olsun derseniz aynı fiyat bandında bu da vardır.
Amazon.co.jp: ZOTAC GeForce RTX...
Aslında pek de uygun değil ama şimdiki piyasaya göre nispeten uygun bir fiyatı var.
AMD RYZEN 5 5600X 3.7ghz 35MB 6çekirdekli VGA YOK AM4 65w Kutusuz+Fansız (depopark.com)
NOT: Eğer anakart almadıysanız bunu almak yerine 10700KF almanızı öneririm.
İhtiyacı olanlar için güzel bir fiyat bence sonuçta, bu zamanda 2gb olanları bu fiyatın üstünde satılıyor.
ISTANBUL içinde, ikinci el satılık RX 460 4 GB 2. EL - letg (letgo.com)
Satıcı bana pek güven vermedi, bu yüzden sadece elden ve test ederek almanızı öneririm.
Sıfır B550M anakart fiyatına bakarsak makul bence, ihtiyacı olan kaçırmasın derim. 990 yazılmış ama ben sorduğumda 950 olur dedi. Belki daha da düşürebilirsiniz, denemek lazım.
Sıfırı da 1350 TL.
Msi Mag B550 Mortat Anakart - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 908498859
1 Aylık MSİ B460M-A Pro Anakart - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 907585633
1.5 aylık ürün için bayağı iyi fiyat bence.
Pazarlıkta 500 yapılacağına emin olduğum için 500 yazdım.
İhtiyacı olanlar kaçırmasın, derim.
İlanı letgoda buldum, işlemciler sıfır ve satıcı adı gametech gözüküyor, İzmir'de oturup da arayanlar için ideal bence.
Çiğli içinde, ikinci el satılık AMD Ryzen 5 5600X SIFIR - le (letgo.com)
@GameTech satıcının sizinle bir alakası var mı?
Gençosman içinde, ikinci el satılık Ana kart - letgo
Istanbul içinde, ikinci el satılık B350M Pro vd plus AMD ana (letgo.com)
Bütçesi düşük olanlar için güzel bir seçenek bence.
Test edilip alınabilir.