Arama sonuçları: *

1. C

Öneri Hepsiburada koduyla 10tlye Steam cüzdan kodu almak

Arkadaşlar Hepsiburada da Steam cüzdan kodu 12tl oldu bu yüzden Hepsiburada dan 10tl razer Gold alıyoruz. Ardından razer sitesine üye olduktan sonra + simgesine tıklayıp razer Gold ekleme kısmından ekliyoruz ve 10 razer Gold umuz olmuş oluyor. Daha sonra razerda arama yerine Steam yazıp 10tl...
  2. C

Aliexpress traş makinesi 2tl gösteriyor vergi dahil fiyatı mı

Arkadaşlar kes onu bölümünden traş makinesi alacaktım fiyata 2tl diyor en sonda toplam vergi dahil 2tl mıdır
  3. C

kapandı

...............q
  4. C

hopiden steam kodu kazanma!

Arkadaşlar hopiyi indirip kullanıcı bölümünde kazandıran oyunlar var oradan arkadaşlarınızı davet ederek 15 paracık kazanabiliyorsunuz lakin o paracıkları nasıl steam koduna çevirebileceğinizi bulamadım bilen varsa yazabilir mi witcher 3 alacağım da
  5. C

Amazon prime almayı düşünüyorum fakat bazı sorularım var yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar ablamla beraber 8tlye amazon prime alacağız fakat tahaüt varmı yada 8tlden 20-25tlye çıkar mı o tür şeyler yazmıyordu (yada ben bulamadım) afişte .Ben oyun kısmını kullancağım ablam da video kısmını aynı emaili kullanıp sizce artar mı bilen varsa yazsın lütfen ve kullananlar memnun mu...
  6. C

Trendyolun neden parayı tam vermediğini öğrendim

Arkadaşlar çoğumuzda olduğu gibi bana da para eksik geldi.Arada 5-10tl oynasa bu kadar peşine düşmezdim ama dalga geçer gibi 5-5 kupon gönderince çıldırdım ve hemen trendyol mh ye yazmaya başladım.Adama gerçek hesaplardan yaparak uğraştığımı,lakin 105tl gelmesi gerekirken 10tl geldiğini...
  7. C

Aliexpress 8 kuruşluk ürünler

Arkadaşlar 1 kuruş, 8 kuruşa aliexpress te birsürü ürün var sizce bunlar nedir bilen biri yazabilir mi
Top Bottom